Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Bolagsforum

I början av februari 2016 kommer vi att lansera vår nya bolagstjänst som kommer fungera i mobil/surfplatta och dator. Det kommer dock ske vissa förändringar i och med detta.

Forumet som vi har idag kommer att försvinna och till en början inte ersättas med någon ny funktion.

Därför vill vi passa på och fråga er hur ni skulle vilja dela och marknadsföra bolagsspel i framtiden. Har ni några tankar eller idéer för hur ni skulle vilja att det ska fungera?
Skriv några rader till oss här så tar vi med oss det i vårt kommande utvecklingsarbete.

Fredrik Reinholdz Kanalutvecklare Rapportera olämpligt innehåll
Visa bästa svaret

Kommentarer

 • klart den skall finnad bolags forum har spelat med i bolag sen det borjade hur annserar man bolag spel ex powe toptips alla spel mvh lasse

  lars norin
 • Ta bort max 64 regeln
  Bolagshållaren kan välja själv max antal andelar/medlemmar per omgång. (typ ATG)
  Skulle vara bra om man kan gå med i bolag utan att behöva skicka/svara på inbjudan (funktion gå med eller ansök)Bolagshållaren kan välja.
  No replay mail från bolaget bör ändras till avs namn.

  Niklas Olsson
 • Hej Niklas,
  Tack för din feedback!

  Tycker att dina idéer om bolagsspel är bra, ska ta dem vidare och dubbelkolla med min kollega som håller i trådarna angående maxregeln.

  Har du några idéer eller tankar om hur forumet ska fungera?

  Fredrik Reinholdz Kanalutvecklare
 • Hej igen wink

  Jag hade gärna sett att man kunde sortera bolagen efter andels pris i forumen.
  Kanske en funktion som gör att bolagshållaren kan ta bort tråden i forumet när bolaget är fullt.
  Minskar trådarna väsentligt i forumet och tillsammans med sortera andelspris (0-100kr,101-300,301-500 osv) gör det mycket lättare att hitta "rätt" bolag..

  Mvh
  //Niklas

  Niklas Olsson
 • Tycker om att ide om att sortera bolag är bra.
  Att bolag måste avvecklas är fel..att ha datum för bolagsbildning ger lita av en kvalitets stämpel..

  Sysifos
 • Tycker det är svårt som det är att hitta folk till bolagsspel till PP & TT.
  Om forumet försvinner så blir det inte lättare.
  Ni skulle kunna titta på "ATG" under hitta lag där man kan söka på vilka lag man vill va med i o vilket spel man vill spela.Tex. man skriver PP kommer alla lag fram som spelar PP.
  Eller får ni börja samarbeta mer med liverättning.se där man kan söka medlemmar till sina bolag.
  Och max 64 regeln är bara att slopa så man slipper starta massa nya bolag.

  / Mattias

  Mattias
 • En sak till se till att man kan lämna in egna rader på PP & TT så slipper man sitta o knappa in sina reducerade rader manuellt.
  O en rolig funktion i bolaget hade varit o se hur mycket bolaget gått + el -.

  /Mattias

  Mattias
 • Spelar man på hästar så kan man köpa fler än en andel. Tycker det skulle gå även på Svenska Spel. Får man inte ihop folk så kan det vara bra om man kan köpa fler än en andel, men samtidigt borde det vara en begränsning på hur många andelar man kan köpa så en person med mycket pengar inte köper upp alla andelarna smile

  Tord
 • Håller med Mattias i allt han skriver, speciellt detta med att hitta lag a'la V75 Tillsammans är ju ett måste, annars kommer snart bolagsspelen minska rejält...är annars inte alltid helt lätt att hitta spelintresserade i den närmaste bekantskapskretsen!

  Antalet andelar måste också kunna vara olika i samma bolag, en medlem kanske bara vill ha en andel medan en annan medlem vill slå till med t.ex. tio andelar...återigen, titta hur V75 Tillsammans är uppbyggt när det gäller andelsspel.

  V75 Tillsammans är ett föredöme på en bra spelbolagsplattform! (ska dock tilläggas att även V75 Tillsammans har en del saker som kan förbättras & utvecklas framöver).

  Samt inför även Eurojackpot som bolagsspel, enbart löjligt/pinsamt att spelformen med sitt dyra radpris inte går att spela i bolag! sad

  Migge
 • Hej,
  Förstår inte hur ni tänkt när ni tar bort detta. Hur ska man hitta medlemmar till bolag nu ? Nu kommer väl omsättningen att minska ?
  Kan man inte ha kvar denna version av bolagsforum med nån länkt från nya sidan ?
  Stor besvikelse om möjligheterna till bolagsforum försvinner i början av februari. Det blir slutet för många bolag.

  Janne
 • Varför kan inte bolagsforumet vara kvar, det är ju bara för bolagsspel nu, ni tog ju tidigare bort de delar av forumet som kunde varit en administrativ börda , t.ex. tekniska frågor och allmänna diskussioner som behövde modereras i mycket högre utsträckning... det kan jag ha förståelse för, så mycket resurser kan väl inte ett nästan självgående bolagsforum ta så ni behöver ta bort det? det drivs ju av era kunder och är självgående...

  inför gärna era nya plattformer, men varför stänga en gammal kanal, tycker bolagsforumet utmärkt sätt att hitta nya bolag och spelkompisar på, blir lite knepigare för mig iaf att driva och leta folk om ni tar bort forumet...

  synd...
  Mvh
  Peter

  Peter
 • låt bolagsforumet ligga kvar,tills ni fått igång det nya.
  sjukt o stänga ner totalt ju.

  skrallan
 • Håller med "skrallan" , avveckla inte forumet innan ett bra komplement finns . Det är ju där vi Bolagshållare skaffar kapital ju, ;-) !! Ni (SvSp) har väl fått tillräckligt med skit de senaste åren så varför ta bort något som fungerar bra nu. Sedan finns det ju lite annat att önska . t.ex. att bara Bolagshållaren skall kunna lägga/annullera spel i bolaget . Max regeln på medlemmar slopas och att när någon hoppar av att hen stryks ur medlemslistan då är man ju MAX 20 hela tiden om man nu skall vara 20 ?!!?.

  Tänk Om / Tänk Rätt !!

  Arep 1x2

  Per Andersson
 • Låt bolagsforumet vara kvar.......Tänk Om/Tänk Rätt!!

  Micke
 • Ni fick en hel tråd med användbara tips för ett par år sedan, där nog inte ett endaste av dom tipsen blivit verklighet. Den borde ni sparat, kika i den, där står ju allt som redan nämnts här plus en hel del till!!! Sen skulle jag tro att 99% av bolagen som finns lirar med medlemmar som hittas på era sidor. Vore otroligt dumt att ta bort den möjligheten att finna medlemmar . Förvånad bli man ej men hur ni tänker här vore intressant att veta... Det borde påverka er omsättning negativt då många istället struntar i att spela.

  JonasH
 • samla bolagen på ett ställe och låt folk gå med, " precis som ATG GÖR
  så slipper man vänta på en inbjudan "löjligt tycker jag och ta bort 64 regeln

  och ta bort max 20 st medlemmar öka till 25 medl dvs 25 medl samtidigt i bolaget men dom 20 betalande blir kvar och 5 st ryker automatiskt

  att gå med i ett bolag och bet direkt tycker jag verkar rimligt

  Jerry
 • Hur ska man få tag i bolagen när det ej finns något forum?
  bolagsforum måste finnas i någon form. Annars kommer det ej att fungera med bolagsspel.

  Stefan A
 • Idiotiskt är det. Vad kommer näst? att egna rader försvinner? i såna fall kan Svenska Spel gå i graven för min del

  Tord
 • Svenska Spel vill så gärna vara hela "svenska folkets spelbolag" men man vill inte bedriva någon spelverksamhet och/eller erbjuda det kunderna vill ha när det gäller spelmöjligheter!

  Bolagsspelet kommer att självdö om man inte kan finna nya medlemmar på ett smidigt sätt!

  Att man inte tar tillvara på det enda unika med bolagsspel som just Svenska Spel (samt ATG) är ensamma om att erbjuda är ett mysterium, här har man en produkt som inte nätbolagen kan erbjuda sina kunder i dagsläget.

  Jag lär ju iaf avveckla mina bolag om inte nya medlemmar kan rekryteras lätt och smidigt framöver sad

  Migge
 • Jag hade kommunikation med Linus på Kundservice och han skickade mig dokumentation angående egna rader. Dessutom skrev han

  "... Observera att Egna rader kommer att uppdateras i början utav 2016,..."

  Hur kommer det att ändras?

  Jörgen
 • Bygg ett bolagsspel som Atg har på tillsammans!Kan inte gå fel!Val att lira bolag via flik med alla era spel,eller börja med dom stora,dvs Stryk,EU,Powerplay,TT,Lotto!Det kan inte gå fel med det upplägget!Självklart måste man kunna söka medlemmar i ett forum och snacka ihop sig mm!På tillsammans finns alla bolag upplagda så att folk kan gå med bara via ett klick om bolaget är ett öppet sådant!Eller så har bolagshållaren att enbart ha det privat,kanske för familj,vänner eller en spelbutik som säljer andelar!Gör rätt denna gången och lyssna nu på allvar på alla som tipsat för det är alla oss därute som gör det hela möjligt!God fortsättning - Peter

  GOLDRIVER
 • Då jag ofta är utomlands skulle jag enbart kunna lira nåt litet skitsystem själv om ni tog bort bolagsforumet,skulle nog inte lira alls då!Går inte att ragga upp medlemmar hur enkelt som helst utan ett forum!Att gå och köpa en andel i en butik är ju kört också som resenär!För övrigt så har Copema i plattformen ordnat så man kan göra PP och TT men det går inte att lämna in hos SvSpel eller bolag!Hoppas ni tänker på att ordna detta!Även att liverättningen och utdelningsprognoser fungerar även nattetid!Anställ mera folk eller ordna det internt hos SvSpel!Lycka Till - Peter

  GOLDRIVER
 • Låt bolagsforumet finnas kvar. Hur ska vi annars kunna hitta medlemmar och fortsätta att spela i bolag? Ni vill att vi ska komma med tankar eller idéer, MEN ni lyssnar ju inte iaf. Lägger ni ner forumet då är det mycket märkligt SVS.

  AIK
 • När kan vi få en kommentar från ansvarig på Svenska Spel om alla inlägg om att behålla forumet tills nytt (ATG-upplägg) är framtaget.
  Helt klart kommer det bli svårt att få nya medlemmar till bolag om detta stängs ner.....

  Janne
 • Hej alla,

  Tack för er feedback och stora engagemang!

  I skrivande stund är båda sidorna öppna men vi kommer till en punkt där vi måste stänga den gamla sidan vilket är i början av februari.

  Nya tjänsten för bolagsspel har utgått från våra kundundersökningar och kundfeedback där det framkommit att man enkelt ska kunna spela med sina vänner, kollegor, familj (personer man känner). I och med det så har också fokus varit att få till funktioner där man enkelt ska kunna spela i alla plattformar, att bolagshållaren har mer kontroll över bolaget och att fokus ligger på enkelheten att vara med i ett bolag. Men vi förstår att det finns ett glapp där man vill hitta personer man inte känner hos oss.

  Vi vill hitta nya sätt att dela och marknadsföra spel och kollar idag på olika lösningar. Eftersom vi inte har något klart till att vi går live med nya bolagsspel så känner vi att det är viktigt för oss att ni som använder marknadsföring av spel (bolagsspel) får vara med och påverka vad som kommer framåt.
  Jag har läst igenom allt och vi har ovan många bra förslag hur vi kan dela och marknadsföra spel på ett bättre sätt. Detta tar vi med oss i utvecklingen framåt. Kommer också återkomma med fler frågor och be om förslag test framåt här. Vi börjar med att samla ihop feedbacken här och alla andra idéer vi har, sen se vilken lösning som är bäst med vår sajt.

  Fram tills vi har annat på plats får vi efter avveckling av vårt forum tyvärr hänvisa till andra sidor och sociala medier för att hitta andra än de man redan känner till. De bolag som är idag kommer naturligt vis föras över i nya så de ni har spelat med behöver man inte hitta igen.

  Fortsätt gärna komma med feedback på hur ni skulle vilja marknadsföra spel om ni fick bestämma.

  Med vänlig hälsning
  Robin

  Svenska Spel Kanalutvecklare
 • Hej Jörgen,

  Vill passa på att svara på frågan om egna rader.
  Egna Rader så kommer det att uppdateras så den fungerar med nya sajten (lite ändringar i anropen). Vi passar på att byta namn på det till Externa sytemspel för att inte blandas ihop det med dina egna rader. Feedback vi fått är att många tror att det är ett nytt namn för mina spel ”egna rader”. Att det inte har blandats ihop innan är för att vi gömt undan det men från början av februari kommer vi lyfta fram det med.

  Skillnaden blir inte märkbar hoppas vi utan är som idag när vi går live och kommer fortsätta utveckla Externa systemspel framåt. I förlängningen vill vi kunna leverera en bättre tjänst än idag.

  Svenska Spel Kanalutvecklare
 • Men Robin Strandänger man kan ju undra vem som har tagit del av den enkäten (ang. bolagsspel) . Det verkar ju inte vara någon på forumet i alla fall ! Har ni kanske endast lämnat ut den till era anställda ? När någon ger förslag om utveckling & förbättring på er hemsida då tar det en evighet innan man får svar men efter ovanstående enkät Ja , då gick det snabbt att avveckla. Har läst alla inlägg i den här tråden och mej veterligen så är det väl ingen som vill lägga ned forumet för bolagsspel bara utveckla det !!! Som sagt man kan ju undra vilka som fick ta del av enkäten . Jag kanske har missat något men man är ju bara människa . En liten ynklig varelse som är med och håller SvSp flytande men vad betyder det i det stora hela ? Inte ett skvatt verkar det som , SORGLIGT !!!!

  Ps ! Jag har fått "NYA VÄNNER" genom forumet som jag har kontakt med varje vecka. Personer som jag aldrig känt förut . från Norr Till Söder . det är väl också utvecklande LR ? Ds!

  Arep 1x2

  Per Andersson
 • Robin: när det förra öppna forumet fanns tillgängligt så fick ni massor av önskemål/synpunkter på bolagsspel, detta under flera års tid...vart har alla dessa önskemål/synpunkter tagit vägen egentligen?

  Istället så väljer ni att ta in nya önskemål/synpunkter, hur tänkte ni här egentligen?!

  Detta förfarandet kommer ju bara att ytterligare försena utvecklandet av bolagsspelet!

  Migge
 • Hej Migge,

  Vi har tagit alla synpunkter och förslag historiska och nya. Bolagsspel kommer vi att komma med en ny version ungefär samtidigt som forumet stängs som är baserad på feedback från er kunder. Det är just marknadsföring av spel (forumet) som inte kommer med och det är där vi vill ha mer feedback här och nu.

  Svenska Spel Kanalutvecklare
 • Robin: jag säger samma som Per Andersson skriver här ovan...denna enkäten & feedbacken som ni hela tiden hänvisar till, vilka har fått den egentligen?

  Inte jag iaf, inte heller verkar ett stort ett antal av era övriga kunder sett denna enkäten sad

  Migge
 • Ok Robin.
  Det utlovas stor lyhördhet för feedback, återstår att se.
  Med detta sagt ser jag/vi fram emot den nya bolagssiten.

  Hoppas bara att ni även efter det är öppna för korrigeringar även om det skulle medföra
  extra arbete för IT avd.

  //Kewa

  Kewa
 • Jag tycker det verkar som svenska spel vill ha mindre bolagspel.
  vinner dom för mycket???

  Jojje
 • Att ni ska lägga ner forumet är fan SKANDAL på riktigt. Då kan ni lika gärna lägga ner allt som heter bolagspel på eran hemsida. Kan garantera er att 99 procent som kör bolag hos er hittar medlemmar på forumet. Vart hade ni tänkt att medlemmarna ska hittas nu då?

  Hur svårt skulle det vara att ni har kvar forumet bara, eller gör ett nytt forum, och lyssnar på oss som ökar omsättningen en hel del med dessa bolagspel. men ni har ALDRIG lyssnat på era kunder och åsikter tyvärr.

  AIK
 • svenska spel suger

  skrallan
 • Hoppas nu att ni har lyssnat på ALLA härinne som ni säger och har en ny bolagssida som liknar Atg,s Tillsammans!Med det upplägget kan ni inte misslyckas!Men kanske det är svårt att utföra om ni inte har kontakt med deras programmerare och liknande?Hur står det till med att bygga en ny plattform?Kan ni använda er av eras plattform via avtal och sammarbete?Ja det är ovanligt att hitta medlemmar för bolagsspel inom familjer!Dom måste hittas på en sida som ni haft i bolagsforumet!Enkelt ska det vara!Logga in på Atg Tillsammans så ser ni själva hur enkelt allt är!Mvh Peter

  GOLDRIVER
 • Jojje: SÅ MÅSTE DET VARA. För att lägga ner ett forum som är självgående gör man inte annars. Och läser ni allt som skrivits här, så vill INGEN att forumet ska försvinna.

  SVENSKA SPEL VAKNA NU.

  AIK
 • Visst är det bra att man kan ha kvar dom medlemmar man redan har i sina bolag men med er 64 regel gällande medlemmar per kalenderår så kan man inte hitta flera i dagsläget utan att starta nytt bolag!Utan ett forum att hitta nya medlemmar kommer nog bolagsspel att dö ut tyvärr!Man kan inte begära att folk ska börja med inlägg hos sharps forum,rekat och klart,liverättning.se och deras chatt mm mm!Det MÅSTE vara ENKELT som på Atg Tillsammans eller som det är nu med ett fungerande forum!Tänk om och gör rätt!Ha inte bråttom!Lyssnar ni på alla bolagshållare här i tråden så blir detta en succe!

  P.S.Har ni någon kommentar angående hur SvSpels nya plattform ser ut och om den liknar Atg Tillsammans?Om inte!Varför INTE?Kanske bättre och enklare!?Har ni haft betatestare?

  Mvh Peter

  GOLDRIVER
 • Peter: Dom vill att bolagspel ska dö ut. Svs lägger ner forumet för att dom vill inte hjälpa in folk i spel missbruk via ett forum, Visst är det så ni tänker?

  Detta kommer bli slutet för alla bolag, MEN det rör ju inte er i ryggen. Ni har aldrig lyssnat på oss spelare. Detta tog fan priset att ni ska lägga ner ett självgående forum.

  LÄGG NER HELA SVENSKA SPEL IST.

  AIK
 • Hej igen,

  Återigen så tack för all feedback!

  Vi har tagit till oss alla inlägg och ser tydligt att vi behöver göra något mer på kort sikt. Vi funderar lite över helgen och återkommer i början av nästa vecka med lösningsförslag som täpper igen gapen tills vi får en annan långsiktig lösning på plats.

  Alla inlägg kommer att tas med i arbetet till den nya lösningen som jag också snart hoppas kunna presentera skisser på så ni kan vara med och tycka till.

  Som sagt tack för att ni är engagerade och ha en trevlig helg!

  Svenska Spel Kanalutvecklare
 • håller med till 100% gör som ATG HAR GJORT FUNGERAR ALLDELES UTMÄRKT. där kan man köpa mer en 1 andel om man är med i ett bolag.
  och man väljer själv som bolagshållare vem som ska lägga raden, och det som är riktigt bra är att man lägger in en tydlig deadline,
  och pricken över "iet" är att alla bolag är samlade på ett ställe i
  alla prisklasser.

  Jerry
 • Vi får spela på travet i fortsättningen även om jag personligen tycker det är tråkigt spel :). Hoppas att ni ändrar er, annars kommer ni bara förlora kunder istället. Varför skulle ens folk som inte spelar bolag bry sig att bolagsspelen finns? Jag tror inte ett dugg på det där och att folk vill ha bort bolag eller forumet. Den där enkäten som det pratas om skulle jag vilja se hur den ser ut då jag aldrig har sett den

  Tord
 • Spelberoende och att spela bort hus och hem är väl troligare om bolagsspel inte finns!Kostnaderna kan hållas nere och man kan ändå vara med i ett större system med fin chans och mycket spänning!Ensam,ja då är risken större tror jag att man tar en chansning med eget större system och man sen sitter antingen som rik eller gravt bedrövad för att pengarna är slut när bollen rullar fel!Trevlig Helg - Peter

  GOLDRIVER
 • Vill att utdelningensfilen för bomben ska vara kvar.

  Bjarne
 • Varför ska bolagsforumet tas bort?

  Bjarne
 • Hur hade ni tänkt att vi skulle dela och marknadsföra bolagsspel i framtiden?

  Bjarne
 • Tar ni bort forumet kan ni lika gärna ta bort bolagsspel också när ni ändå håller på!
  Forumet är ett måste för att hitta medlemmar till ens bolag.

  Ferm
 • Hej på er ansvariga för nya sajten.
  Nu få ni allt ta och sluta med era skrämskott, det är i April man luras inte Januari, Jag ska dra det kort. En bagare måste ha deg för att baka och vi spelare måste ha ett forum för att få in deg!!

  Dell
 • håller med Bjarne och ferm till 100% min fråga till svenska spel blir ju = uppdatera nuvarande hemsida istället , istället för att göra en ny, ni vet nog inte riktigt vad ni sysslar med tror jag, jag tycker ni ska kontakta ATG om ni vill ha hjälp med att göra en ny eller uppdatera sidan..

  Jerry
 • Håller med DELL , kunde inte ha sagt det bättre själv !!

  Vill man baka måste man ha tillgång till alla ingredienser och dem finner man i Forumet !!!

  GÖR OM GÖR RÄTT !!!

  Arep 1X2

  Per Andersson
 • Hoppas ni lyssnar på oss alla som skriver nu att FORUMET ska bli kvar för att vi ska kunna fortsätta att spela med bolag.

  AIK
 • jag hoppas med att dom LYSSNAR så forumet blir kvar, det är ju forumet som är HJÄRTAT för bolagsspel, eller är jag helt ute o cyklar ???

  Jerry
 • Jag håller med föregående åsikter om att det vore bra om ni behöll oddslistan för alla kombinationer på Bomben.

  Karl R
 • Låt forumet vara kvar! helt totalidiotiskt att lägga ner det som driver bolagen framåt, måste ju finnas någonstans där man kan söka medlemmar. försök istället att förändra bolagsspelet i sig med fler andelar per person och ta bort alla begränsningar i vad gäller maxantal och låt bolagshållaren själv sätta hur många andelar/personer han vill ha i bolagen, svårare än så är det inte.

  Don J
 • Det är inte möjligt att ni ens funderar på att ta bort forumet. Jag sitter med i ett forum med sex personer från Borlänge, Landskrona och Skövde som jag aldrig hade hittat. Vi spelar för småpengar varje vecka men man har blivit kompisar och mejlar till varann. Om denna tar slut vill man hitta ett nytt gäng.

  Ta ert förnuft till fånga snabbt och låt detta vara kvar, gärna utvecklat enligt önskemålen ovan från många spel kollegor.

  Arne
 • titta på v75 tillsammans hur dom gör .låt spelare GÅ med i olika bolag eller ansöka om medlemskap. man måste kunna lämna ett bolag om man vill på ett lätt sätt.fixa så bolag fungerar med eurojackpott detta måste ni bara lösa!

  mikael karlsson
 • En sak är att folk som lämnat bolaget ligger kvar och skräpar. Man borde kunna ta bort en person permanent från listan och en paus funktion för personer om hoppar över enbart en omgång. Som det är nu så vet man inte om personen har pausat eller lämnat bolaget

  Tord
 • Hoppas ni har tänkt till nu SVS efter alla inlägg. ALLA vill att forumet ska vara kvar. Så stänger ni ett självgående forum kan ni lägga ner allt som heter bolagsspel på eran hemsida.

  AIK
 • Håller helt med den sistnämnde AIK...LÅT FORUMET VARA KVAR!!!!!!

  SSKMIKE

  Micke
 • Om SvS fortfarande inte lyssnar så kan man lägga upp sina spel på Tipszonens bolagstråd http://www.tipszonen.se/forum/vb/forumdisplay.p.... Det är säkert många som inte känner till sidan, men det bästa vore om forumet fick vara kvar så att man har allt på ett ställte

  Tord
 • SvSpel,jag skulle vilja veta om bolagssidan kommer att likna Atg's Tillsammans!

  GOLDRIVER
 • Tord nämner mkt viktiga funtioner som jag delar till fullo!
  Borde skett för länge sedan, de som designar bolagssidor av det här slaget
  skulle lyckas betydligt bättre med logiskt tänkande.
  Hoppas att erfrarenhetsåterkopplingen för det goda med sig i den nya siten!
  Än är det inte för sent. / Kewa

  Kewa
 • Hej alla,

  Tack för era åsikter och engagemang. Det är roligt att se att bolagsspel och forum engagerar så mycket.

  Vi har läst och följt era kommentarer och åsikter och förstår att forumet är en viktig tjänst för att bolagsspel skall fungera på ett bra sätt.

  Det gamla forumet kommer stängas, vilket vi inte kan undvika, då den inte går att flytta över i vår nya plattform.

  Vi försöker dock hitta en alternativ lösning. Från nu kommer vi jobba med att sätta upp ett nytt forum. Detta kommer fungera i mobil/surfplatta/dator plus att man kan få mail när någon svarat i tråden som förhoppningen är att det blir bättre för er än idag.

  Det nya forumet kommer vi länka in till härifrån så fort det finns på plats, så får ni testa och se vad ni tycker.

  Åter igen, tack för hjälpen och jag hoppas ni förstår att era synpunkter betyder mycket för oss!

  Svenska Spel Kanalutvecklare
 • hur blir det med eurojackpott i bolagsform som 1000 tals vill ha? detta måste svenska spel ordna fortast möjligt i nya plattformen.

  mikael karlsson
 • Hej Mikael,

  Du och fler i tråden har lyft Eurojackpot och det kommer inte med direkt från februari. Men det är på vår topp 5 lista på saker som vi vill göra efter vi är live med nya bolagsspel.

  Svenska Spel Kanalutvecklare
 • Kommentaren har flyttats till ett separat inlägg.

  Bjarne
 • på eran nya hemsida sen vill jag se att man kan gå med i bolag direkt och betala direkt, min fråga kommer det bli så eller inte ?????????

  Jerry
 • Kommentaren har flyttats till ett separat inlägg.

  Tord
 • SvSpel, har ni svar på mina frågor? Mvh Peter....

  GOLDRIVER
 • Hej GOLDRIVER mf.

  Kul att ni är intresserad!
  Det är många frågor om hur bolagsspel kommer att se ut och fungera på nya sajten. Så jag kommer att komma med en post på vår utvecklingsblogg i början av nästa vecka. Så kan ni ställa frågor efter ni bildat er en uppfattning om vad som kommer.

  Ha koll på bloggen kommer det mer information om vad som kommer hända framöver!

  Svenska Spel Kanalutvecklare
 • Vill ha eurojackpott i bolagsform..antingen så att svenska spel gör andelar eller någon som drar igång bolaget! Sveenska spel förlorar mycket pengar när många tar andelar via utlandet..själv spelar jag via Finland.

  Reijo Mykkänen
 • OK Robin,tack för svar:))

  GOLDRIVER
 • Hej,

  Här kan ni läsa om vårt nya Bolagsspel.

  Svenska Spel Kanalutvecklare
 • Köpa andelar.
  In och kolla hur ATG har det.
  Någon av er som jobbar på svenskaspel har säkert konto där.

  Peter
 • Hej Peter,
  Håller med om att ATG:s nya lösning ser bra ut. Vi har med dom som referens när vi utvecklar nya Bolagsspel.

  Fredrik Reinholdz Kanalutvecklare
 • vi är 10 st i vårat bolag som väntar eurojackpott i bolagsform. I 4,5 år tvingas vi spela lotto istället. v75 tillsammans borde ni kopiera rakt av till en början.

  mikael karlsson
 • Har nu läst lite om "förbättringarna" som kommer ske i nya bolaget. Nåt som verkligen inte kommer underlätta som ni påstår är det EXAKT lika saldot för alla medlemmar? Kommer bara bli merjobb för alla medlemmar inklusive bolagshållaren.

  Säg att ett bolag vinner. De hade 200kr från början. Efter spelet har dom vunnit så alla har 400kr i bolaget. Då går det inte att bara 1 pers plockar ut t.ex 200kr. Utan ALLA måste göra det isf. Många vill kanske ha kvar sina 400kr för kommande veckor?

  I vanliga fall hade då flertalet medlemmar bara haft kvar sina 400kr i bolaget och inte behövt tänka på någon insättning mer på två veckor t.ex.

  Detta kommer innebära i slutändan att folk hoppar av bolag snabbt för att få ut sina pengar. Vilket i sin tur skapar mycket merjobb att hitta nya medlemmar för oss bolagshållare.

  Ferm
 • Hej, jag tycker att det borde gå att spela eurojackpott i bolagsform.

  claes
 • Ta med Vikinglotto som bolagsspel när ni ändå håller på och utvecklar tycker jag.

  Jerry
 • svenska spel måste fixa så att eurojackpott går att spela med bolag snarast.

  Daniel Forsell
 • Ang forum ner lägg !?

  Tänk svenska spel inte tänk klar från början !
  Just nu jobbar in det sista för för det halv färdikt till den 1 feb !
  När man är betatestare ! Så Vet man vilket jobb som ligger bak vissa hemsidor .
  Vi all ser förändringar varje dag och stund !
  Visss saker går inte teknisk att flytta ! ( då gör man länk till back ) till man hitta en lösning !
  Det är i för sig lättare att låta bli och hoppas ingen märker något !
  Eller gör man en blooga och tar intryck vad som skrivs !

  Tyvärr är inte någon betatestare för svenska spel !
  Där mot så lysnar Swedbank på sina kunder direkt !
  Och ger freebak !

  Staf
 • Hej
  Det skulle bli bra om bolagshållare kunde ha fullt kontroll över bolagen med att kunna ta bort de inaktiva medlemmar, / och att kunna sortera medlemmar alfabetisk.
  och medlemmar ska kunna ta flera andelar än bara en.

  Expert 13

  Alireza
 • @Alireza
  Jag tror att även jag sagt det någonstans att man ska kunna ta bort folk som hoppat av men ändå ligger och skräpar i bolaget. Ibland kan det vara svårt att veta vilka som har pausat eller hoppat av bolaget. Har även sagt att jag vill att enbart bolagshållaren ska kunna tippa/radera spel. Det hände en gång att en i bolaget raderade spelet jag lämnat in , men det var dock av misstag han gjorde det. Dock kan jag acceptera att man kan som bolagshållare kan välja ut medspelare som vill tippa men bara om bolagshållaren godkänner det

  Tord
 • Om det nya inte liknar Atg Tillsammans blir jag riktigt besviken..Då hjälper det inte ett skit vad vi spelare tipsar svspel om..Kanske spelbolagen i övrigt kan erbjuda bolagsspel som vi alla önskar.Men kanske dom har lyssnat...svspel.

  GOLDRIVER
 • Sista dagen. Jag är spänt intresserad vad ni har kommit med. Hoppas ni inte gör mig besviken smile

  Tord
 • Till alla i deta forum !
  Så har svensk spela svåra,
  I tidigare forum :
  Vi vill börja med att tacka er alla för ert engagemang!

  Syftet med detta forum är att försöka öppna upp kommunikationen och att vara transparenta med er kunder.
  I det här fallet är det däremot tydligt att det inte har räckt med att kommunicera de ändringar som komma skall, utan att vi i framtida förändringar ska ha en tidigare dialog med er som använder tjänsterna.
  Vi har fört en dialog med några av er här i forumet, för att få hjälp med djupare insikter och förståelse kring vad ni tycker är viktigt. Vi tackar Er som tagit er den tiden.

  Vi tar nu vidare er feedback för diskussioner internt om hur vi kan förenkla och förbättra vissa bitar. Diskussionerna innebär att vi inte kommer gå live med förändringarna den 1 februari som annonserats. Däremot har vi i skrivande stund inget nytt datum att ge er utan ber om att få återkomma när vi vet mer.
  Det kommer alltså tillsvidare gå att spela Bolagsspel precis som vanligt på gamla svenskaspel.se

  Vi tackar så mycket för hjälpen och stänger denna tråd och kommer öppna upp den i samband med att vi har nya besked att ge.

  Robin Strandänger Kanalutvecklare
  5 dagar sedan

  Staf
 • OK Staf,det låter great eftersom det låter som att SvSpel har tagit åt sig den info vi alla har delgett dem i bolagstråden tidigare!En stor önskan har varit att den ny bolagssajten ska se ut som Atg Tillsammans eller snarlik plus då med vissa förbättringar!Att kunna köpa hur många % man önskar tycker jag ska vara en självklarhet!

  Vi som spelar varierar nog men den stora römmen är väl att vinna miljoner och då kanske man satsar hårt en gång i månaden!Då ska det naturligtvis vara ett val om man vill ha mera %!Eller hur?

  Andelar kan som ex kosta 100 KR så att alla kan vara med även på stora system!Bolagshållare sätter gräns för hur många andelar varje medlem kan ta!

  Önskemålen är många!Bara hoppas på ett smart drag från SvSpel!Vi är många som älskar bolagsspel som spelalternativ då man kan vara med på stora system som faktiskt ger chans till storkovan:))Ha en fin dag!

  GOLDRIVER
 • Tyvärr stavar jag som en kratta men hoppas ni förstår vad jag skrev!Ingen är perfekt!

  GOLDRIVER
 • Bolagsspel och andel !
  Jag ser två olika spel ?
  Andel = lika med att satsa en andel eller flera
  Bolagsspel = kan var ett gäng kamrater som köra samma typ system varje vecka och turas om lägga bolags raden !
  Vi vill gärna se varandras tips och bolagspelet på samma gång , problem är bolagets spel är ingen fysisk person detta fallet , då kan inte köra eget tips via gamla livetipset , är behöver svenskas spel tänka till
  Är man då typ 4 spelar plus bolaget rad
  Då ska synas fem tips

  ----------------------------------
  Andel spel så kan var trevlig vet:
  Fösta spela vill ha 5 andel
  Andra spela vill ha 3 andel
  Tredje spel vill ha 2 andel
  Fyra spela vill ha 1 andel
  Fem spela vill ha 1 andel
  Dessa spelar namn syns och deras andel
  Samt ser man bolaget rad

  Aktiva spelar behåller sin plats , till den säger från
  Inbjudan ska någon från bolaget ta hand om ! Det bestäms inom bolaget

  Gemensamt dessa bolags former är gå lagra en vissa summa pengar motsvarande system storlek gånger 3-4 veckor fram över.dessa för ha möjligt att åka bort eller sjukdom osv !

  Att sök efter spelar bör gå till på ett smidigt sätt !
  Troligen efter stolik på insatsen eller på antal spelare !

  Jag kan även tänka mig möjlighet när spela ett tag i viss bolag så få man poäng efter antal rätt !
  200 poäng så har rätt gå upp större bolag
  500 poäng nästs steg
  1500 poäng osv
  Det ska inte gå köpa poäng i huvudtaget !
  Allt bygger på viljan spela fram till trevlig bolag form

  Några min tankar

  Staf
 • vill kunna spela eurojackpott i bolagsform med mina kompisar

  jarmo tantere
 • eurojackpot borde vara med i bolagsform tack.

  anna-karin
 • Bolagsspel
  Hej,
  Från den 1 februari öppnar vårt nya Bolagsspel.
  Ni kan läsa mer om nyheterna här:

  http://blogg.svenskaspel.se/spelar-du-bolagsspel/

  I denna tråd kommer vi att samla på insikter och idéer om nya Bolagsspel.

  Fredrik Reinholdz
  Kanalutvecklare

  Hej er all här ovan för hänvisar svenska spel till backa till sin egan blogg!

  Jag kontaktad robin på svenska spel ta bort den hänvisade sidan ! Men hur man glöma att bort länken !

  Jag hänvisa flera bolags spelare till den sidan ! Som står som adress !

  En liten seger ! En stor förlust känns det !

  Staf
 • From måndag 8/2-2016 så har ATG öppnat upp för fler medlemmar på V75 Tillsammans, man har gått ifrån maxtaket på 30 st. medlemmar till att tillåta upp till max 50 st. medlemmar på bolagsspelet.

  Kan man hoppas på att även ni på Svenska Spel släpper på ert maxtak på 20 st. medlemmar i bolagen? Det är ju trots allt bolagshållaren som ska avgöra hur många medlemmar man själv vill ha i respektive bolag och dagens 20 st. är i mitt tycke endast en negativ begränsning...

  Migge
 • Hej,

  Idag så har vi gått live med nya sajten. Bolagsspel och bolagsforum ligger kvar på gamla tillsvidare.

  Bolagsspel: https://svenskaspel.se/?pageid=/minasidor/bolag...
  Bolagsforum: https://svenskaspel.se/?pageid=/forum/hem

  Även egna rader går att spela via gamla sidan för att det ska vara möjligt att koppla ihop med bolagsspelen.

  Svenska Spel Kanalutvecklare
 • Varför dröjer Eurojackpot i bolagsform? Det är ju en ständigt efterfrågad spelmöjlighet som ni bortser ifrån, är detta av något teknisk formalitet i bolagsplattformen eller är det ni på Svenska Spel som inte anser att Eurojackpot ska bedrivas i bolagsform?

  Migge
 • Vad händer med "NYA" bolagssajten?Senast jag fick epost från er på SvSpel så fanns tydligen skärmdumpar av hur vissa sidor skulle komma att se ut men dom fick jag inte se!När tror ni den kommer vara klar och kommer den likna A t g Tillsammans?

  2016-07-29
 • Är "alla redaktörer" på semester samtidigt?

  Migge
 • Hej,

  Jag vill kunna spela Eurojackpot lotto också som bolagsspel.
  När kommer detta att vara möjligt?

  Jag tycker det var bättre med forumet tidigare.
  Hoppas ni ändrar tillbaka sajten och forumet.
  Maria Svensson
 • Maria Svensson: det är möjligt sedan några månader tillbaks. Du kan spela bolagsspel på Stryktipset, Europatipset, Topptipset, Måltipset, Powerplay, Bomben, Keno, Lotto med Joker, Eurojackpot och Vikinglotto.

  Mer info här: https://www.svenskaspel.se/arenan
  Migge

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.