Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Bolagsspel

Hej,
Från den 1 februari öppnar vårt nya Bolagsspel.
Ni kan läsa mer om nyheterna här:

http://blogg.svenskaspel.se/spelar-du-bolagsspel/

I denna tråd kommer vi att samla på insikter och idéer om nya Bolagsspel.

Fredrik Reinholdz Kanalutvecklare Rapportera olämpligt innehåll
Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Jag gillar verkligen inte "penningpolitiken". Där tror jag ni får tänka om. Jag hoppas jag har missförstått vad ni skriver.
  1) Varför ska jag behöva vänta på att någon annan ska betala ut mina pengar till mig. Och om jag nu vill "buffra" pengar på bolagskontot så att det täcker spel för flera veckor framöver, varför skulle jag inte få det? Jag kan ju vara på semester utan tillgång till SvS, men ändå vilja vara en del av spelandet i bolaget.
  2) Jag tror det kommer att leda till mer jobb för bolagshållaren eftersom jag tror att de som nu tar ut sina pengar efter varje spel (för att använda på annat spelande, bolagsspel eller ej) kommer nu att lämna bolaget, så att pengarna betalas ut till denne spelkonto. Således måste bolagshållaren bjuda in på nytt, gamla och / eller nya potentiella medlemmar.

  Låt istället en bolagshållare "pausa" en medlem om denne inte har pengar så det räcker.

  Mvh,
  Jörgen

  Jörgen
 • Hej, håller med Jörgen, kan man nu alltså inte åka på semester utan att övertyga hela bolaget om att sätta in så det täcker flera veckor? Vad finns det för anledning till denna helkonstiga idé?
  Kan ni inte ordna som ATG tillsammans så man bara kan föranmäla sig till kommande omgångar så det finns täckning i bolaget även då man har semester eller liknande...?

  Stefan
 • Ja, det här med att man inte kan ha olika mycket pengar på bolagskontot var ju en synnerligen värdelös ändring. Där kan ni inte ha haft tänkarhatten på er.
  Det finns ju tusen anledningar till att man vill ha en större summa på bolagskontot.

  Hansson
 • Krångla inte till nu bara , 3 saker vi vill att ska ändras

  1- ta bort max 64 gränsen från bolaget
  2- gör bolag spelet möjligt med app
  3- skaffa priss klass i arenan ,

  max 100kr
  max 500kr
  från 501kr

  Armo
 • Hmm man trodde de skulle bli bättre med nytt, men av de jag läser så verkar de bara bli till de sämre.....lär nog bli att man kommer tröttna o lämna bolagsspel om detta införs....trött att man aldrig kan göra nått klokt....men men vi får först se vad de blir i verkligheten innan man kritiserar för mycke....men verkar krångla till de för mycket.....Men som många sagt innan LÄR er av ATG Tillsammans....kan inte vara så svårt sad

  offspring
 • Håller med jörgen, Detta kommer ALDRIG att funka att hålla ett bolag flytande utan strul om ni ska ha denna sjuka regel som jörgen skriver. Varför strula till det så förbannat svs???

  STRULA INTE TILL DET NU FÖR FAN NÄR NI SKA LÖSA ETT FORUM.

  Klart fan man måste kunna sätta in tex 500 på engång om man ska på semester i 1 månad och vill ha betalt för bolaget hela tiden under semestern.

  AIK
 • Tänk om nu SVS engång för alla för oss som ska spela i bolag. GÖR DET INTE SÅ FÖRBANNAT SVÅRT. Låt detta vara som innan nu att alla kan ha vilken summa som helst i bolaget, och att var och 1 får bestämma om man vill ta ut sin vinst osv, detta kommer aldrig funka om den som håller i bolaget ska bestämma detta med utbetalningar. Kommer bli ett helvetes extra jobb för dom som håller i bolag.

  Här ska ni fixa så ett forum kommer finnas, men se till då att det kommer att flyta oxå som det gör nu i gamla forumet. Var det sämsta jag har hört att alla i bolaget måste ha exakt samma summa för att spela ska kunna läggas. Hur fan ska detta bli möjligt?? Kommer ju bli strul till varje spel.

  AIK
 • Alla bolagsmedlemmar i nya Bolagsspel måste ha lika andel i bolagskontot. Detta för att underlätta för bolagshållare och admin att lägga spel eftersom de då vet vilket belopp som finns tillgängligt att lägga spel för. Respektive medlems andel i bolagskontot är saldot fördelat på antal medlemmar i bolaget.

  Begäran om insättning

  Bolagshållaren och admin kan begära en insättning av alla bolagsmedlemmar. Det görs genom att klicka på knappen "Begär insättning" och skriva summan. Då går det ut en begäran till alla medlemmar i bolaget. Detta måste göras av någon i bolaget från 1 februari då alla medel på bolagskontot vid övergången från gamla till nya bolagsspel kommer att fördelas ut till respektive bolagsmedlem till dennes spelkonto.

  Utdelning från bolaget

  För att alla bolagsmedlemmar alltid ska ha lika andel på bolagskontot, blir bolaget inte spelbart om enskilda medlemmar tar ut sin andel ur bolaget. Bolagshållaren och admin kan göra en utdelning av respektive medlems andel till medlemmens spelkonto (varpå alla medlemmar får samma utdelning).

  Om en vanlig medlem i bolaget vill få pengar utdelade får medlemmen kontakta bolagshållaren via epost och begära utdelning av sin andel. Det går även att lämna bolaget, då betalas andelen ut till medlemmens spelkonto.

  Vinster upp till femtusen kronor per bolagsmedlem tillgodoräknas respektive bolagsmedlems andel på bolagskontot.

  DETTA MÅSTE NI GÖRA OM SVS, ANNARS KOMMER BOLAGSSPEL ALDRIG ATT FUNGERA. ÄR EN SAK SOM ÄR SÄKER. VARFÖR SKA NI GÖRA DET SÅ JÄVLA SVÅRT HELA TIDEN.

  AIK
 • SICKET KRÅNGEL

  Merry
 • Ja jisses så dumt, ändra inte på allt som funkat bra i många år nu.
  Den enkla funktionen att man ser vem av bolagspolarna som var anledningen till en vinst kan ni väl fixa till istället. Det är ju rätt kul att veta vem av bolagets medlemmar man ska tacka vid en vinst...

  Micke
 • ÄR DET SÅ SVÅRT ATT TITTA PÅ ATG TILLSAMMANS
  DU KÖPER ANDELAR SÅ MÅNGA SOM DU VILL HA
  VILL DU HA 1 ELLER 5 ANDELSPRISET BESTÄMMER BOLAGSHÅLLAREN
  HAR DU EJ KÖPT ANDEL SÅ ÄR DU EJ MED
  ATT ALLA SKA HA SAMMA SUMMA I BOLAGET IDIOTI!!!

  MÅLARN
 • För att alla bolagsmedlemmar alltid ska ha lika andel på bolagskontot, blir bolaget inte spelbart om enskilda medlemmar tar ut sin andel ur bolaget. Bolagshållaren och Admin kan göra en utdelning av respektive medlems andel till medlemmens spelkonto (varpå alla medlemmar får samma utdelning). Vanliga medlemmar kan endast kontakta bolagshållaren via epost och begära utdelning av sin andel i bolagskontot alternativt lämna bolaget och då betalas dennes andel ut till medlemmens spelkonto.

  detta betyder alltså om jag har fattat rätt om en spelare i bolaget vill ha ut några hundra av sin andel så måste alla få ut den summan??
  så jävla duktiga behöver ni inte vara så ni måste komma på egna grejor som bara blir sämre
  titta på atgs bolagsspel gör lika som dom(ni är inte sämre it teckniker för att ni snor den iden)

  MÅLARN
 • Dom verkar vilja att man inte ska kunna spela i bolagsspel UTAN STRUL.

  IDIOTI YES UTAN TVEKAN.

  Fredrik Reinholdz: Har du hållt i ett bolag själv någongång? Detta du skriver nu kommer vara helt omöjligt för att bolagen ska kunna rulla utan strul.

  Fattar inte varför dom inte bara låter det rulla som nu, men dom har aldrig lyssnat på oss spelare tyvärr. Fixar ni inte detta så kan ni lägga ner detta med bolagsspel, är OMÖJLIGT att detta ska funka som ni skriver nu ang alla ska ha samma summa i bolaget osv.

  AIK
 • Detta kan inte vara Sant...när infaller Stora Humordagen i år? Har läst detta och det man först reagerar på är: ALLA ska ha lika belopp på kontot för att spel ska få läggas....t ex om nån i hastigheten räknar fel, vilket är väldigt vanligt och, låt oss säga betalar in EN KRONA för MYCKET. Ja, då kan bolagsläggaren inte lägga bolagsspelet.

  Ja, vad ska man säga?

  ( dessutom finns det mängder av dumheter i det övriga resonemanget, måste skratta lite först, eller gråta )

  Merry
 • Skulle det inte kunna vara så här istället
  ett bolag kan ha obegränsat antal medlemmar,
  men endast 20st kan vara med i en omgång
  Bolagshållaren (BH) Väljer insats och aktiverar nästa omgång
  När (BH) aktiverar omgången är det först till kvarn som gäller
  eventuellt kan detta kompletteras med att man kan föranmäla sig till kommande ej aktiverade omgångar genom att deponera insatsen i bolaget.
  Vid eventuell vinst betalas all vinst ut till respektive medlem.

  detta system kan även uppdateras till att en medlem kan köpa dubbel insats,

  Mvh Roffe

  Roffe
 • Ett tillägg
  Jag är ju endast medlem (ML) i bolag,
  och jag vill ju med ha en garanti att mina insatser och (BHs) spelteori är i fas,
  Så det kanske vore på sin plats för (MLs) säkerhet att det inte går att lägga ett spel
  om inte en grund förutsättnig satt av (BH) uppfylls.
  T.e.x minst 12 andelar för spel ?

  Roffe

  Roffe
 • Hej alla,

  Tack för er feedback! Det är onekligen ett ämne som berör och vi är glada för allt engagemang.

  Vi vill förtydliga några saker. Från och med den 1 februari går det inte att ha olika saldon.

  Den första dagen kommer alla bolagskonton vara 0 kr. Då ska bolagshållaren eller admin (alla som är med i ett bolag blir admin dag 1 men bolagshållaren kan redigera det om så önskas) starta en insättning. Exempelvis: ”På lördag spelar vi stryktipset för 200kr per person”, alla i bolaget ska då sätta in 200 kr (det är inte möjligt att sätta in varken mer eller mindre). De som inte sätter in kan precis som idag inaktiveras/tas bort för att kunna lägga spelet. När alla satt in pengar kan spelet läggas.

  Vinner bolaget och vill ta ut pengar är det admin (alltså alla i bolaget dag 1) eller bolagshållaren som kan skapa en utdelning så att alla får en utdelning på samma summa till spelkontot. Detta för att man alltid ska ha samma summa pengar på bolagskontot för att kunna lägga spel. Passiva medlemmar och enskild admin kan välja att lämna bolaget och få ut sina pengar. För att vara med i nästa spel krävs att bli inbjuden igen.

  Det kommer skapas olika roller i bolaget då vi sett att alla spelare inte nödvändigtvis vill ha något ansvar samt att bolagshållare vill ha möjlighet att införa begränsningar gällande medlemmarnas roller inom bolaget.

  Förändringen gällande saldot är tänkt att förenkla att lägga spel i bolaget och att undvika oro för sig att någon sätter in för lite så att spelet inte kan läggas. Detta medför samtidigt att varje medlem inte kan ta ut pengar då det medför olika saldon.

  Hoppas det ger mer klarhet hur det fungerar.

  Fortsätt komma med feedback, vi läser och tar till oss allt ni skriver.

  Fredrik Reinholdz Kanalutvecklare
 • Ni läser all feedback men ni skiter i den. Är det så vi ska tolka det? Om nu alla påtalar misstaget med att alla måste ha samma summa på kontot, så borde ni väl ta det till er?

  Är er enda anledning med detta att förenkla för bolagshållaren så är ni ju helt verklighetsfrånvända.

  Många vill inte behöva vara aktiva varje vecka för att fylla på kontot. (Tänk 10v lotto).

  Det kommer att bli fler inaktiva användare som bolagshållaren tvingas hantera.

  Tänk om tänk rätt.

  Hansson
 • Yes och tänk på dom som vill sätta in för 6v åt gången som ska utomlands på semester med familjen. Gör det inte för krångligt.

  AIK
 • "Vinner bolaget och vill ta ut pengar är det admin (alltså alla i bolaget dag 1) eller bolagshållaren som kan skapa en utdelning så att alla får en utdelning på samma summa till spelkontot. Detta för att man alltid ska ha samma summa pengar på bolagskontot för att kunna lägga spel. Passiva medlemmar och enskild admin kan välja att lämna bolaget och få ut sina pengar. För att vara med i nästa spel krävs att bli inbjuden igen."

  Ovan är det dummaste jag ngnsin läst.

  Om bolaget har 10 pers och vinner 100K, varje medlem får 10K var.
  Jag vill ta ut 7K men en annan vill bara ta ut 4K och en tredje vill ha kvar hela summan.....
  Då är man fetrökt alltså? Då måste man gå ur bolaget och sen ansöka om medlemskap igen? Sanslöst!! Var är logiken??

  Surjamte
 • Har nu läst lite om "förbättringarna" som kommer ske i nya bolaget. Nåt som verkligen inte kommer underlätta som ni påstår är det EXAKT lika saldot för alla medlemmar? Kommer bara bli merjobb för alla medlemmar inklusive bolagshållaren.

  Säg att ett bolag vinner. De hade 200kr från början. Efter spelet har dom vunnit så alla har 400kr i bolaget. Då går det inte att bara 1 pers plockar ut t.ex 200kr. Utan ALLA måste göra det isf. Många vill kanske ha kvar sina 400kr för kommande veckor?

  I vanliga fall hade då flertalet medlemmar bara haft kvar sina 400kr i bolaget och inte behövt tänka på någon insättning mer på två veckor t.ex.

  Detta kommer innebära i slutändan att folk hoppar av bolag snabbt för att få ut sina pengar. Vilket i sin tur skapar mycket merjobb att hitta nya medlemmar för oss bolagshållare.

  Ferm
 • Precis fermen exakt så kommer det att bli. Och förstå det svs att ni måste lösa detta för annars kommer det bli en jävla massa jobb för oss som håller i bolag. När man håller i ett bolag så vill man ha det flytande så gott det går utan en massa jävla extra strul.

  AIK
 • Exempelvis: ”På lördag spelar vi stryktipset för 200kr per person”, alla i bolaget ska då sätta in 200 kr (det är inte möjligt att sätta in varken mer eller mindre)

  Vi säger såhär ett bolag kör för 6000 rader= 300kr per skalle säger vi, då kan alltså ingen sätta in varken mera eller mindre har jag tolkat detta rätt då Fredrik Reinholdz?

  Vad kommer hända om nån vill sätta in 1000kr då i bolaget? Kommer det sägas ifrån då automatiskt eftersom det är 300kr som gäller i detta bolag?

  AIK
 • Nej blir nog o lägga ner bolagsspelandet from den 1 februari....för svsp verkar ej bry sig ett hallon om våra åsikter sad

  Så bara lägga ner o låta de va då...orkar ej mer strul än de redan kan vara när man ska ordna med bolag.

  1 februari blir en sorgensdag....

  OTROLIGT !!!!

  offspring
 • HALLÅ! Dags att vakna nu!

  Om Jag åker på semester och inte har internet då kan Jag inte vara med i bolaget längre!

  Så dumt detta är! Inte det minsta igenom tänkt!

  Vilket extra jobb detta blir för bolagshållaren!

  Varför ska bolagshållaren bestämma vilken summa som ska betalas ut? Vinner man så är det medlemmens vinst och han ska kunna göra precis vad han vill med den utan att någon annan ska bestämma över hans pengar / vinst!

  Jag tycker att Vi ska bestämma en viss dag som Vi alla ska ringa SvenskaSpel så de förstår att detta verkligen är fel!

  Hansson
 • o en sak till som retar mig är varför han kommer med ett svar som redan är klockrent för oss alla !!!

  Fan otroligt irriterande.....suckar igen

  offspring
 • bolagspelen kommer att dö ut
  omsättningen på stryktipset kommer sjunka till 12 -13 mille som det var för tio år sen
  men det är väl det svenskspel vill att vi ska spela mindre
  jag orkar inte läsa om skiten mer.tror jag går tillbaka till atg igen
  och spelar på trav istället och skiter i tipset i fortsättningen

  MÅLARN
 • Har en fundering på detta med samma summa och även samma utbetalning som bolagshållaren bestämmer!

  Detta är en sån jäkla smart idé av svenskaspel så de de svenska bankerna kommer följa med på samma sätt!

  Bankerna kommer skicka ut ett mail till alla sina kunder att nu ska alla sätta in 400 kr. Detta måste alla då göra! Varken mer eller mindre!

  Nu går Kalle in på banken och vill ta ut 200 kr då han ska köpa en sak! Nä, det går inte då måste vd:en på banken godkänna och då ska alla medlemmar få ut lika mycket om han nu godkänner det!

  Hade ni godkänt om banken hade gjort så här med era egna pengar som ni har på ditt bank konto???

  Fattar ni inte hur dumt detta är på svenska spel?

  Nu skrattar era konkurrenter åt er med ett sådant beslut!

  Tänk om å gör rätt!

  Tacksam för svar om ni tycker att det är rätt att banken ska styra över insättning / uttagen?

  Med vänlig hälsning,
  Jonas

  Jonas
 • Tragiskt att ingen på Svenska Spel verkar kunna något om spel & speladministration i bolag, ett konkurrerande bolag har som slogan: xxxxxx av spelare, för spelare.

  Det motsatta gäller för Svenska Spel, slogan som stämmer bra här är: Svenska Spel av byråkrater, för spel-intresserade ska "tvingas" bort.

  Jag kan bara hålla med samtliga ovanstående inlägg om just kassahanteringen som INTE är verklighetsförankrad överhuvudtaget, kommer ENDAST att innebära att bolagsspel inte blir lagda eller en enormt hög omsättning på medlemmar som går ur bolagen för att kunna få ut sina EGNA pengar! sad

  Som bolagshållare vill man ägna sig åt spelen och inte sitta 24/7 med en massa medlemsadministration!

  Troligtvis blir det till att avsluta mina bägge bolag som omsätter ca 10K per bolag & spel om dessa galenskaperna ska fortsätta?!

  Migge
 • OK Svenska Spel ni har alltså endast en förändring angående bolagsspel och den var ju ingen hit ( se alla inlägg ) vad hände med alla förslag till förbättringar från oss bolagsspelare som vi har skrivit om på ert forum tidigare ?

  Bandylimpan
 • Det finns en möjlighet att de som "bestämt det här" aldrig deltagit i något bolagsspel....

  Merry
 • Snälla Svenska Spel lyssna på era spelare,vad jag läst av ALLA kommentarer här är det INGEN som är positiva till ert förslag,varför lyssnar ni inte på oss spelare som lägger miljontals kronor varje vecka genom bolag?
  Finns ingen logik i att alla ska ha samma summa på sina konto,varför kan ni inte bara fortsätta ha det isf som det var/är nu?
  Jag tror att det handlar om att ni inte ens vet hur ni ska lösa det,därför går ni ut och säger att man måste ha samma summa på kontot eftersom det är den lättaste lösningen.
  Vad vill ni få ut av detta? blir så jäkla ledsen på er när ni inte ens kan ta till er kritiken och gå på hur spelarna vill ha det....TÄNK OM

  Stifler
 • Lägger en kommentar för att som alla andra lägga lite tryck på SvS.
  GÖR OM GÖR RÄTT! LYSSNA PÅ ERA ANVÄNDARE!!!!!!!!!!

  Joakim
 • Men jösses SvSp, det här måste ju ha varit en tankevurpa utan dess like.

  Medlemmarna i ett bolag måste ju själva få bestämma över sin egen ekonomi - dvs när man vill sätta in pengar, hur mycket man vill sätta in och för hur lång tid, och samma sak vid uttag.
  Någon annan person kan ju inte vara allsmäktig och bestämma över de andras ekonomi i bolaget?
  Det är ju samma sak som att omyndigförklara medlemmarna.

  Det saknar ju helt rim & reson...

  Innan lansering - tänk om, gör om, gör rätt!

  4-4-2
 • Precis svs lyssna nu på oss spelare. Och lös detta så det blir smidigt att spela via bolagsspel, låt det var som det är nu i bolagen att man kan ha vilken summa som helst på kontot och kan ta ut hur man vill. Hur fan kan ni ens tänka tanken att alla måste ha samma summa i bolaget för att spel ska kunna läggas??? Ska man inte kunna åka iväg på sem och vill betala in för 4v i bolaget så man är med hela tiden, och inte behöva tänka på att besöka ett internet cafe i utlandet för man ska sätta in deg varje vecka så man kan vara med i det bolaget. VAKNA NU SVS FÖR I HELVETE.

  Och sen detta med att ta ut pengar osv osv. DETTA ÄR ETT SKÄMT. Varför ska ni ALLTID krångla till det. Nu löste ni ett nytt forum, Men nu blev det ännu värre strul.

  Tänk om nu engång för alla, och lyssna på oss som faktiskt spelar med bolag hur VI VILL ha det för att det ska funka så smidigt som möjligt.

  Pratade med min jobbar kompisar idag ang detta, dom satte 9 fikat i halsen , så illa låter det SVS.

  Ett bolag ska vara lätt att sköta som det är nu, låt det bara fortsätta vara så. Det ska väl för fan inte vara ett 24/7 jobb för att ha ett bolag rullandes.

  AIK
 • "Oj, tack för reaktionerna, vi ändrar genast detta då vi självklart lyssnar på våra kunder!!! Ni har helt rätt att det här med att alla ska ha samma summa inne osv var en jäkla dum ide. Vi glömde helt bort de som åker bort och sätter in för flera spel, detta komplicerar ju bara, och allt jobb för bolagshållaren som kommer att tillkomma! Yes, vi ändrar genast!"

  Något i den här stilen önskar alla här läsa om några inlägg till. Bekräfta vi snart får läsa det från er SvenskaSpel!?

  JonasH
 • Hej Svenska spel,

  Vad är grejjen med alla dessa förändringar i bolagsspelen?
  Bolagsspelsfunktionen fungerade bra som det var, men självklart fanns det rum för förbättringar. Det konstiga är att ni har tagit bort allt som är bra, och ersatt det med någonting sämre.
  Det finns ett enkelt sätt att få alla nöjda. Lyssna på användarnas kritik! En spelbolagsfunktion som är sämre än den föregående (enligt användarna, vem annars ska man fråga?), kan ALDRIG vara ett steg i rätt riktning. Varför lyssnar ni inte på användarna?

  Mikael
 • DETTA ÄR SKANDAL SVS VAKNA NU OCH LYSSNA PÅ OSS SPELARE SOM HÅLLER OCH LIRAR I BOLAG.

  AIK
 • Jag har idag chattat med Crille på Svenska Spel.
  Jag frågade då hur detta kan vara möjligt att det ändras.

  Jag frågade då varför de inte lyssnar på Oss som spelar / bolagshållare. Fick då svaret att de lyssnar på Oss och läser allt.

  Då skrev Jag att de inte kan ha läst allt då det bara är negativt på forumet.

  Då fick Jag följande svar av Crille!
  "Jo och Vi kommer att ta till Oss detta, Personligen tror Jag att det kommer att ändras rätt snabbt!"

  Kan det vara så att de har börjat förstå allvaret i detta nu????

  Synd att inte Svenska Spel själva skriver något här på forumet "tycktill"

  Ändras inte detta OMG så blir det spel på andra spel sidor!

  Man kan ju ställa sig frågan om Vi som är kunder på Svenska spel är värda något i deras ögon? Verkar inte som det!

  Hansson
 • Jag håller med föregående talare Hansson om att det är konstigt att man från Svenska Spels sida inte svarar i forumet. Detta kan tolkas som att man tagit till sig av kritiken. Eftersom Sv Spels förslag på förändring av bolagsspelsfunktionen har tagit tid att ta fram, så är det kanske inte ett förslag som man avvisar snabbt. Detta kan ju vara en anledning att svaren dröjer. De sitter möjligen och diskuterar nya bolagsspelsfunktionens vara elle icke vara i detta nu.
  Tydligen så hade ju Sv Spel väldigt höga tankar om sin nya variant av bolagspel, så jag förstår att det kanske kommer som en chock att själva användarna är allt annat än nöjda.

  Jag tycker att det är hög tid att Sv Spel kommer med ett ordentligt svar på kritiken.

  Mikael
 • Hej alla,
  Beklagar radiotystnaden, Mikael här är inte så långt ifrån sanningen.
  Vi diskuterar internt hur vi ska hantera den feedback vi har fått och vi kommer att återkomma med ett ordentligt svar inom kort.
  Ber om ert tålamod under tiden.

  Fredrik Reinholdz Kanalutvecklare
 • det känns verkligen som ni aldrig provat bolagspelet själva .
  vilket jävla krångel ni ställer till med nu , börja förfan lyssna på folk vad dom säger och vill ha .
  ÄR DET SÅ SVÅRT ATT TITTA PÅ ATG TILLSAMMANS
  DU KÖPER ANDELAR SÅ MÅNGA SOM DU VILL HA
  VILL DU HA 1 ELLER 5, ANDELSPRISET BESTÄMMER BOLAGSHÅLLAREN

  jarno
 • Tänkte bara komma med några tankar från en Hängiven bolagsmedlem
  Som medlem och köpare av andelar i ett bolag så vill jag ha en aning om vad jag får för insatsen.
  På konkurrentens variant har det visat sig att man sitter med 1/76 andelar och då blir det ju ganska ointressant.
  jag tycker ju att SVS nuvarande Bolagsspel fungerar bra,
  men visst kan det förbättras
  Som "kund" i ett bolag så vill jag veta att den spelidé som jag har anmält mig till och satt in pengar för,
  inte kan missbrukas: Ex 10 andelar á 300kr med 3 spikar och xx% till 13
  sen så är det spelat och det vart bara 6 andelar så det togs bort massa rader ?

  Jag förstår ju att en bolagshållare vill ha sitt bolag fullt och spelklart så tidigt det går
  Men det kan bara skapas genom att jag som kund måste ta beslut om att vara med på spelet eller ej.
  exempel : ett bolag kan ha 40 medlemmar, bolagshållaren annonserar spel
  20 andelar x 300kr de 20 första att sätta i får andel.
  Är man hängiven och trogen bolagshållare så ska man kunna föranmäla sig och deponera insats till kommande omgångar.

  Roffe
 • Fortsätt låta bolagen rulla som dom gör nu så blir detta perfekt. Krångla inte till det nu för fan.

  AIK
 • jag tycker också att ni kan fixa när man skickar ett meddelande / mail inne ifrån bolaget att det står vem som har skrivit det och skickat iväg det! Ni har ändrat det för ett bra tag sedan till det sämre! Nu vet man inte längre vem som har skickat det! Fixa detta också! TACK!!!

  Jonas
 • Vore desutom trevligt att kunna se i bolags historiken vem som lagdt vilket spel
  tex så står det lotto vinst 3000kr - men av vem?

  Changjaj
 • Kommer ALDRIG att funka detta. Kommer bli bolagens DÖD. Hur fan tänker Svs? Klart fan man måste kunna åka på sem och sätta in för flera veckor i bolaget om man vill det. Kommer vara omöjligt att se till att alla i bolaget ska ha samma insats på kontot för att spel ska kunna läggas. Sen detta med att den som håller i bolaget ska ge tillåtelse för att ta ut pengar. Lägg ner hela skiten ist om ni ska hålla på såhär. KOMMER ALDRIG FUNKA.

  Varför ska ni ALLTID strula till det så in i helvete för????? Låt det vara som i gamla forumet att alla kan ha vilken summa dom vill, och att kunna ta ut ifrån bolaget som man vill själv. ANNARS KOMMER DETTA INTE FUNKA.

  GOLDRIVER
 • GÖR SOM ATG TILLSAMMAN!!!VA FAAN LYSSNAR NI INTE FÖR SVSPEL?ALLA HÄR VILL HA DET SOM HOS ATG TILLSAMMANS,MEN INTE NI?!NI LYSSNAR INTE PÅ OSS SOM HÅLLER PÅ UTAN GÖR NÅT INGEN VILL HA!LOGIK?SVAR PÅ DEN FRÅGAN!

  GOLDRIVER
 • JAG VILL INTE VARA TASKIG SVSPEL MEN DET VERKAR SOM DOM SOM GÖR NYA UPPLÄGGET HAR DYSLEXI!NI KAN BARA KOIPIERA ATG TILLSAMMANS SÅ HAR NI EN FANTASTISK BOLAGSSIDA,MEN LYSSNAR NI?NEJ,VERKAR INTE SÅ!NI SVARAR INTE ENS PÅ FRÅGOR JAG STÄLLT I ANNAT FORUM...BARA LUDDIGA KOMMENTARER!

  GOLDRIVER
 • VILL BARA TILLÄGGA,OM NI GÖR EN SIDA SOM ATG TILLSAMMANS OCH GÖR YTTERLIGARE FÖRBÄTTRINGAR MED RÅD FRÅN ALLA BOLAGSHÅLLARE OCH KÖPARE SÅ KAN DET INTE GÅ FEL!VAD ÄR NI RÄDDA FÖR SVSPEL?

  FOLK HÄR ÄLSKAR BOLAGSDELEN OCH DET SKA VARA ENKELT OCH INTE ETT JAGANDE EFTER MEDLEMMAR 24/7...ALLTSÅ VEM VILL SITTA OCH JAGA FOLK DYGNET RUNT!ÄVEN OM VI KÖR BOLAG SÅ VILL VI ÄVEN KUNNA GÖRA ANNAT ÄN ATT JAGA FOLK HELA DYGNET...

  LÅT ALLA BOLAGSHÅLLARE BESTÄMMA OM DET SKA VARA ÖPPNA,PRIVATA BOLAG SÅ VEM SOM HELST KAN SITTA OCH SÖKA BOLAG SOM DEN VILL VARA MED I OCH ATT SEN BOLAGSHÅLLARNA KAN SITTA OCH FOKUSERA PÅ TIPSRADERNA ISTÄLLET!DÅ BLIR DET BETYDLIGT BÄTTRE!

  HÖJ TAKET FÖR ANTALET MEDLEMMAR ELLER LÅT BOLAGSHÅLLARNA AVGÖRA HUR MÅNGA MAN VILL VARA!10,20,30,40,50,100!OM SERVRARNA KLARAR DETTA?

  GOLDRIVER
 • Att BE bolagsinnehavaren om pengar.......Ska bolagsinnehavaren bli förmyndare? God man?

  Merry
 • Känns som det råder en tydlig konsensus kring inläggen här. I mitt bolag är ungefär hälften riktigt intresserade av själva spelandet och sporterna medans andra hälften dumpar in lite pengar då och då för att vara med och kunna tjäna lite pengar. Detta måste förbi!

  Skärpning! Gör om gör rätt SvS!

  Joakim
 • Kommentaren har flyttats till ett separat inlägg.

  MÅLARN
 • Det här blev ju inte så bra! Försök att säkerställa följande:

  • ENKELT förfarande för att sätta in pengar
  • ENKELT förfarande för att ta ut pengar
  • MÖJLIGHET FÖR ALLA ATT LÄGGA SPEL
  • ENKELT att live-rätta sina rader
  • BEHÅLL FORUM-funktionen
  • MÖJLIGGÖR bolagsspel led mobil/padda

  Det kan inte vara så svårt!

  Aset
 • Det som i dagsläget gör livet som bolagshållare mödosamt är främst följande:

  • det tar tid att hålla antalet medlemmar på rätt nivå, d v s ersätta medlemmar som hoppar av eller tar paus
  • det tar tid att jaga medlemmar som saknar tillräckligt saldo

  För att underlätta för bolagshållaren skulle man t ex kunna:

  • göra medlemskapet i bolag mer flexibelt, t ex Bolagshållare som idag, Admin med rätt att aktivera/inaktivera medlemmar, Aktiv medlem som idag samt Reserv med möjlighet att ha saldo i bolaget för att snabbt kunna aktiveras för spel om tillfälle ges
  • möjliggöra för medlemmar att köpa flera andelar (om än bara tillfälligt)

  Förslagen som ligger nu gör, som alla (!) kommentarer redan varit inne på, bolagsspel än mer tungrott och omständigt.

  Christoffer
 • Jag håller med Aset fullt ut!
  Viktigt att fixa liverättning för alla rader som lagts paralellt i bolaget.
  Viktigt att ha tillgång via mobil och ipad.
  Behåll forumet.

  Resten blev bara baklängesmål.

  Melooon
 • Angående Aset's inlägg om att ALLA ska kunna lägga spel: det fungerar bara om det är ett valfritt alternativ ifrån att lägga ut denna möjligheten på samtliga medlemmar i bolaget...ANNARS ska BARA bolagshållaren kunna lägga spel!

  Detta för att förhindra att bolagskassan missbrukas, knappast så kul om man har 10K som ska spelas på Stryktipset och istället får någon medlem för sig att bränna rubbet på t.ex. Keno istället!

  Lär ju bli upplopp i bolaget isf om något liknande skulle hända & även bolagshållaren skulle misstänkliggöras innan det uppdagas vem den "skyldige" är.

  Migge
 • Förutsätter att man inför spårbarhet på lagda rader så det tydligt framgår vilken medlem som lagt vilken rad.

  En möjlighet är ju för bolagshållaren att fördela mandat för vilka som kan lägga rader.

  Aset
 • Aset: denna möjligheten finns redan from 1/2:

  Nya roller i Bolaget
  Från och med att vi lanserar nya bolagsspel så kommer rollerna i bolaget förändras. Det kommer finnas 3 olika roller i bolaget.

  *Bolagshållare – Den som skapat bolaget och kan dela ut roller till andra i bolaget. Denna kan göra allt i bolaget som att bjuda in fler medlemmar, avsluta bolaget, starta insättning, dela ut pengar och lägga och annullera spel.

  *Admin – Man får adminrättighet av bolagshållaren och då kan man lägga och annullera spel, starta en insättning och initiera utdelning.

  *Medlem – Är bara med i bolaget och är passiv. Kan inte lägga spel, initiera insättning eller utdelning.

  Migge
 • Herregud
  VARFÖR....... ?

  Undra vem ni har lyssnat med och tagit in information från?

  Butcho
 • Va fan skärp er!

  Lyssnar ni inte på vad vi bolags hållare säger??

  Innebär att mitt bolag måste stängas ner, vi är många som jobbar i utlandet och har inte möjlighet att sätta in pengar var vecka, vi sätter in några hundra lappar mer för att vi ska kunna var med i bolaget. Men nu vill SVS ta bort den möjligheten 2016 låt det för i hel.... vara som det har varit. SVS är bakåt strävare "Statligt monopol"

  Håller med Aset

  • ENKELT förfarande för att sätta in pengar
  • ENKELT förfarande för att ta ut pengar
  • MÖJLIGHET FÖR ALLA ATT LÄGGA SPEL
  • ENKELT att live-rätta sina rader
  • BEHÅLL FORUM-funktionen
  • MÖJLIGGÖR bolagsspel led mobil/padda
  GG08
 • Att alla i bolaget måste ha samma kontobalans kommer gissningvis bara skapa frustration. För en stor majoritet av alla bolag kommer det gissningsvis bli så att alla medlemmar behöver göra en insättning vid varje enskilt speltillfälle. Nackdelarna med bl.a mer administration och sämre flexibiltet, är i mitt tycke klart större än den ända fördelen (överblickbarhet för bolagshållaren)

  Möjligheten att tilldela roller i bolagen är en klar förbättring.

  BB
 • ovanligt korkat svs. varför göra en så korkard ändring på något som funkat hur bra som helst en längre tid?? gör om gör rätt

  micke
 • Har svenska spel något nytt å komma med?

  gör ni ingen ändring så lär ni mista många kunder å bolag som lägger ner pga detta! Så besviken man blir på er!

  Gör om å gör rätt!!!!

  Jonas
 • MÅSTE BARA SÄGA NÅGOT!

  Har själv varit bolagshållare i ett antal år, och vad jag kan se så är de flesta här som har opponerat sig mot era nya förslag detsamma.

  Jag förstår att ni kanske vill göra något nytt (angående bolagsspel) när er nya sida kommer ut, men vet ni vad ni slipper för den var och är bra som den är.

  Alltså bara för över allt som varit innan till den nya (kommer ju att bli snyggare), sen är där bara lite små justeringar som ni kan lägga in på det gamla, och sen är vi alla nöjda och belåtna, det vill säga (Bolagshållare, aktiva medlemmar och ni SVS).

  Mina små förändringar är:

  1. Ta bort det maxantalet på 64 medlemmar så det blir oändligt.
  2. Låt bara bolagshållaren kunna lägga spelen så det inte blir några problem det vill säga att någon annan gör det och det blir helt fel.
  3. Inte så viktigt men det skulle vara lättare och bläddra i det nya bolagsforumet. Att ni för varje speltyp har 4 knappar man kan trycka på för att snabbt kunna leta upp ett bolag som passar ens plånbok,
  4. 1-50 kr 2. 51-100 kr 3. 101-200 kr 4. 200+

  Och jag tror att de flesta här inne håller med om detta, alltså ni slipper gnugga era geniknölar, (om där överhuvudtaget finns några där på era kontor).

  Alltså mycket simpelt med dessa små förändringar och ni hinner lätt bli klara till den 1 Februari.

  Vladde

  Vladde
 • Jag själv är ett bolag hållare och även på det gamla bolag man sitter med dator och letar efter deltagare, och du som sagt att det går att att bo med dator de som äger bolaget. jag tror det ska bli jobbigt och hur kan man sitta hela tiden med dator och sen vi har andra saker också att göra plus när man är ett bolag ägare så man analyserar matcherna det tar tid också.

  Jag hoppas att vi alla på svs ska skriva till svs att vi ska ha samma metod samma funktion på nytt bolag.

  L.Jaff
 • Håller med Vladde förutom punkt 2. Bara bolagshållaren ska kunna lägga spelen, men ska kunna överlåta det åt annan medlem om så önska. Likt ATG

  Molle
 • Förstår precis vad du menar Molle men först och främst så vill jag att de kopierar över det gamla in i det nya, så att det inte blir pannkaka av det hela.

  Vladde
 • Jag har pratat med robin på svs i 45 min idag.

  Ska försöka förklara allt det viktigaste som jag förstod nu av vårat samtal.

  1. Vi som håller i bolagen ska göra det lätt för oss när det blir nytt, Sätt alla andra som är med i bolaget som passiva medlemmar. OM man inte spelar med kompisar man känner på riktigt. Då är det bara en själv som äger och håller i bolaget som kan lägga spel.

  2. Insättning. Var som jag misstänkte, man kommer bara kunna sätta in säger vi i mitt bolag som ett ex nu: Vi kör för 4000kr=200kr då kommer jag som bolags innehavare att skicka ut en inbjudan till alla i bolaget att dom ska sätta in 200kr, kommer varken gå att sätta in mindre eller mera i bolaget. Så ska man åka på Sem, så måste man ALLTID sätta in vecka efter vecka i bolaget, så det får man göra via mobilen då via Wifi, Vi som klarar sånt blir det ju lätt för, MEN blir ju svårare för dom äldre som inte är så tekniska. Men jävligt mycket mera KOMPLICERAT. För när man sticker på SEM vill folket kunna sätta in för flera veckor i bolaget. Men kommer inte att funka när alla måste ha samma summa på kontot vecka efter vecka.

  3. Utbetalning: Samma där, den som äger bolaget kommer sköta den funktionen helt och hållet, jag kommer att ha alla medlemmarna i bolaget som passiva medlemmar, och vinner vi någonting så är det bara ta ut allting hela tiden direkt och det gör den som äger bolaget, så får alla pengarna utbetalda till kontot direkt.

  Eftersom alla måste ha lika summa i bolaget annars kan inte spelas läggas så kommer jag att säga till medlemmarna att varje vecka kl 23 på fredagen ska alla ha satt in 200kr i bolaget, annars ryker platsen.

  Så tror jag det blir det lättaste att hålla i bolagen, annars blir det för rörigt om flera ska vara admin och bestämma i bolagen med insättning och utbetalning.

  Efter samtalet så har jag förstått hur man ska göra det enklast för sig som ägare till bolaget.

  Att ALLTID vara ensam admin i bolaget, sätta alla andra som passiva medlemmar.

  Och vid vinst ta ut alla pengarna direkt sen börja om vecka efter vecka att alla ska sätta in pengarna till bolaget så tror jag blir lättast för att hålla ett bolag flytande.

  Sen om bolaget vinner pengar, Vi säger 1 miljon delat på 20= 50 k per skalle. Då kan den som äger bolaget ta ut allt så alla spelare får det på kontot direkt, Men vi säger att vi spar så vi har 400kr var per skalle, så det går att lira 2v frammåt utan att sätta in. MEN då kommer ett PROBLEM, skulle någon hoppa av under dessa 2v, så måste ägaren av bolaget söka nya medlemmar i forumet, men då måste den som hoppar på i bolaget sätta in för 2v för att spel ska kunna läggas. Där kommer det bli massa onödigt jobb för oss som håller i bolagen.

  Därför tror jag att det lättaste blir att ALLTID ta ut alla pengar vecka efter vecka vid ev vinst, och börja om vecka efter vecka med insättning till bolaget.

  Robin: Gör det som är det lättaste för oss som spelar i bolaget, Låt detta rulla som nu ist, för det funkar klockrent.

  AIK
 • Tycker att vi ska protestera med att en lördag inte spela i våra bolag!

  Kanske de förstår på svenska spel att vi spelare och bolagshållarna är besvikna på detta beslut!

  De verkar inte bry sig om sina kunder!

  Jag kommer inte kunna vara med så mycket då jag jobbar utomlands 1-2 veckor / månad.
  Kan inte sätta in pengar då vi inte har tillgång till internet!
  Så för min del kan jag säga tack och adjö till bolagspelen. Får satsa mer på ATG tillsammans istället.

  Jonas
 • Hej svenskspel !
  Synpunkter. Och freback ! Är något båda användare och värd behöver !
  Jag skrivit supporten ett antal gånger sen ni la ner livetipset ! Med både ris och ros ! Jag vissa intresse för kunna vara betatestare ! Vi kunnder är erat levande bröd , utan oss över lever ni inte ?!
  Dagen system med bolaspel , fungera väldigt bra när gäller insats till bolaget , det syns tydligt och klar , vem som ligger efter och vi alla bolaget kan info direkt till personen i frågan , och be personen sätta in !
  Jag har undrar om support ! Skicka eller sänder vidare våra förslag ? Ett av dessa epost var mena direkt till it ansvarig ! Tyvärr ingen respont !
  Support: svar god dag yxa stafft ! För dom tror vet mer än vad dom kan !
  Om ni skulle lyssna på oss som vill hjälpa er ! Så borde redan har gjort en grupp betatestare ! Så tidigt som möjligt ! För då kommer fram direkt ansvarig och utvecklare kan direkt för ändra !

  Nu vill ha kvar nuvarande insättning system !
  Livetipset model vill ha tillbaka med en förändringar ! Det är själva bolagraden ska synas , bland övriga spelarnas rader ( är man 4 spelare så ska dessa synas om spelaren vill det , samt bolagspelet rad! Det blir 5 tips spel som syns . sen vara trevlig om ordnar till så att kan välja en eller flera av 10 tidningen tips rad synas på livetipset

  Statistik är viktigt när spelar ihopp ,även denna del ska synas vecka till vecka

  mikael
 • NU ställer jag en fråga till ANSVARIGA!!

  I mitt bolag så har vi 5 veckors spel som precis har startat och går runt den 20:e feb.

  Ska ni annullera pågående spel? Jag tycker att detta är under all kritik ni gömmer er och väntar in i det sista för att sedan ta dö på bolags spelet, lyssna nu på vad som har kommit fram. Ni kan inte komma den 30:e januari och meddela att ni gör som ni tänker.
  Kom igen nu och visa att ni kan lyssna på oss spelare

  GG08
 • Mycket bra fråga faktiskt angående pågående flerveckors-spel, vad händer med dessa 1 feb?

  Sitter själv med ett Lottobolag för drygt 14K i insats tom 6/3.

  Migge
 • Hej,

  Tack AIK för vissa förtydliganden och tack alla för all feedback. Jag har iom den feedback som kommit här i forumet ringt runt till olika personer både här i forumet men även andra bolagsspelare för att få en större förståelse kring grundproblemet i den förändring vi presenterat.
  Märker att alla jag pratar med inte helt förstått vad förändringen innebär då vi varit otydliga i texten. Arbetar nu med att ta fram lite bättre underlag att visa samt sammanställa den feedback som inkommit här och i samtalen.

  Ska ändå försöka svara på några frågor här direkt:

  @Aset

  ****1. ENKELT förfarande för att sätta in pengar

  1. ENKELT förfarande för att ta ut pengar
  2. MÖJLIGHET FÖR ALLA ATT LÄGGA SPEL
  3. ENKELT att live-rätta sina rader
  4. BEHÅLL FORUM-funktionen
  5. MÖJLIGGÖR bolagsspel led mobil/padda****
  • Hoppas att förfarandet att sätta in pengar är enklare än idag men tror ni måste testa för att kunna utvärdera.
  • Samma sak med uttag, skillnaden från idag är att alla tar ut samma summa.
  • Jo bolagshållaren väljer vem som får lägga spel i bolaget, du kan välja att alla ska kunna lägga spel eller bara vissa.
  • Liverättning kommer att fungera även för bolagsspel i dator, surfplatta och mobil.
  • Forum - funktionen kommer att behållas.
  • En av förändringarna när vi går live med nya är att det går att spela och hantera sina bolagsspel i mobil/surfplatta.

  @GG08 och Migge
  **
  Ska ni annullera pågående spel?
  **
  Inget spel kommer att annulleras utan det flyttas med in till nya.

  Svenska Spel Kanalutvecklare
 • Efter att läst denna totalsågning av nya bolagsordningen i detta forum,
  som jag för övrigt delar till fullo.
  Kan man inte undgå frågan;

  Hur kommer alla konkurrerande spelbolag och framtida licens innehavare att reagera på detta?
  Naturligtvis följer man det med stort intresse och suger upp alla kloka synpunkter.
  Inte helt otroligt att vi får ta del av ett antal mycket intressanta varianter på bolagsspel
  från andra aktörer när marknaden öppnas upp.

  Här skjuter nog Sv.spel sig själva i foten och missar en lysande utvecklingspotential.

  Kewa
 • Robin!

  Du svarar ovan:

  1. Samma sak med uttag, skillnaden från idag är att alla tar ut samma summa.

  Här har ni den springande punkten...Skrota den för guds skull omg.!

  Kewa
 • Jag har en frågeställning som inte har tagits upp ännu vad jag kan se i denna diskussion ännu. Dock har den att göra med att alla måste ha EXAKT samma summa i bolaget.

  Min fråga är hur ni kommer lösa det faktum när ett bolag vinner en ojämn summa som ej är delbart på antal medlemmar?
  I nuvarande bolagsspel så syns ju inte de kronor som finns i bolaget som ej är delbart med antal medlemmar. Men sätter alla in pengar så går det ju spela för dessa "extra" pengar. Kommer det att gå att spela för dessa "extra" pengar i framtiden också?

  Om nu alla medlemmar måste ha EXAKT lika summa så måste då en t.ex ny medlem som hoppar in i bolaget efter en sån här vinst även sätta in ÖREN i bolaget. Eller?

  Exempel:
  Mitt bolag brukar spela för 4000kr delat på 20 medlemmar.
  Om vi nu skulle vinna en vecka, låt oss säga 4019kr.
  I den nya bolagsspelet kommer det troligtvis enklast bli så att man alltid tar ut pengar från bolaget efter varje spel för att på så sätt sedan börja om nästa vecka med en ny insättning för att på så sätt enklast hålla koll på att alla medlemmar har samma summa insatt i bolaget.
  MEN det går ju inte splitta 4019kr delat på 20 utan att blanda in ören? 200,95kr skulle ju alla få om man delade rakt av. Kommer detta att fungera Svenska spel??

  Eller kommer det bli så att det i detta fall delas ut 200kr till varje medlem vid ett kollektivt uttag och Svenska spel tar 19kr till sig själva?

  Ferm
 • Märkligt att ett företag som är så beroende av sina kunder har så svårt att lyssna och
  ta till sig information ,verkar som dom måste ha egna ideer, troligen för att personerna
  har i uppdrag att göra något nytt!

  Ola L.
 • Robin! Ja tydligen så får man inte svar på alla frågor!

  Hur blir det med oss som i perioder jobbar utomlands, och inte har möjlighet att sätta in pengar var vecka på bolaget som vi är med i och alla sätter in ex antal pengar var månad, så vi kan spela var vecka.
  Och detta gäller även när man ex vis har semester.

  Jag kan inte se varför alla skulle ha samma belopp på kontot

  GG08
 • @Ferm
  Det kommer fungera som idag att alla pengar kommer in på bolagskontot. ex om ni vinner 4019kr kommer det komma in 4019 kr på bolagskontot och vara ert spelbara saldo.

  @GG8
  I och med den här lösningen så måste man få med alla i bolaget att också sätta in samma summa om man ska åka i väg alternativt att man via mobil/surfplatta/dator kan sätta in pengar varje vecka när man är iväg och har den möjligheten.
  Du med flera, har kommit med den feedbacken så den har jag med mig att fundera vidare på.

  Svenska Spel Kanalutvecklare
 • vilket sopbolag svs blivit. varför göra om något som funkat så bra tidigare???

  micke
 • varför i hel.. måste ni rota i vad bolagsmedlemarna
  gör med sina insättningar och uttag!!!!!!!!!!!!!!
  kan ni ge en förklaring på det
  för det blir inte ett dugg lättare snarare krångligare om alla
  ska sätta in och ta ut samma
  övriga ändringar är väl inte hela världen.MEN LÅT BOLAGSMEDLEMMARNA
  BESTÄMMA ÖVER SINA EGNA PENGAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  MÅLARN
 • Robin..du svarar ovan

  "I och med den här lösningen så måste man få med alla i bolaget att också sätta in ..."

  Det är ingen Lösning, det är ett påtvingat måste!
  Vad i herrans namn får era strategiska tänkare att fundera i sådana banor?
  Bolagshållare och medlemmar har hittills varit fullt kapabla att själva sköta in/utg saldon
  i bolagen och vill uppenbarligen fortsätta med det.
  "Lösningen" ni vill införa är inget annat än ett hinder för enkelt flerveckors spel i bolag.
  Finns det en dold agenda i denna fråga? Isf vore det anständigt att redogöra för den.
  Någon logisk förklaring finns iaf inte.

  Kewa
 • Men snälla Robin, sluta älta samma saker.
  Alla vill ju kunna sätta in vilken summa de vill o även kunna ta ut vilken summa de vill.
  Hur svårt ska det vara?

  Lyssna på era kunder!

  Surjamte
 • Ett tips svenska spel !
  Fundera en gång till !
  Låt gamla bolags sidan vara kvar ett tag till !
  Till sätt en grupp betatestare från oss användare !

  Lär er själva att ni ute sista minuten ! Vi är flera som var besvikna över livespelet ner läggningen! Redan då fick svar att vi själva notera våra stasti ! För kunna lufta in dessa ! Tom luften från er igen !
  Som betatestare så har aldrig varit med dålig freback . till med Swedbank lyssna bättre än vad svenska spel gör !
  Obs jag hoppas dom nya Swedbank betalning sida fungera med era sidor !
  Sist så strula det en del !

  mikael
 • Tack Kewa för ditt senaste inlägg.

  Jag har pratat med flera i mitt 15 manna bolag, ingen tycker att det systemet med insättningar blir enklare i ert nya tänk, det är bra som det är idag enkelt att sätta in och ta ut pengar.

  Tänk om nu och sluta SVAMLA

  GG08
 • Men snälla SvSpel, sluta älta samma saker!

  Alla vi är upprörda hur ni ignorerar alla oss trogna bolags spelare när vi påtalar gång på gång vilket skit det här nya systemet är?

  Är det något slags maktspel ni håller på med för att ni vill bevisa att här ska vi kunder inte komma att tro att vi kan bestämma? Annars finns där ingen logisk förklaring varför ni envisas med att hålla kvar med det här!
  Varje gång svarar ni att ni ska fundera vidare bara....
  Vi spelare vill ha förändring innan det träder i kraft den 1/2...

  VISA ATT NI BRYR ER VAD VI SÄGER!!!!!

  Stifler
 • robin
  kan du inte svara på "varför" ni ska ändra insättningar och uttag
  när inte en enda som skrivit tycker det är ett bra förslag
  alla tycker det är en klar försämring

  MÅLARN
 • Gör det lätt för oss som spelar i bolagen låt den gamla funktionen bara vara, varför ändra på något som redan går bra? Detta rör bara till allt, Efter samtalet igår med svs igår så har jag förstått mera hur den nya ska funka. MEN ingen av oss spelare vill ha det nya sättet att spela på. Så svårt kan det inte vara att låta den nuvarande funktionen rulla vidare=)

  Tänk om tänk rätt nu SVS, Gör det lätt för er att ha kvar samma som nu. Hade det vart ett helvete idag att sätta in pengar och ta ut pengar, då förstår jag att ni vill ändra. Men ingen är missnöjd, så låt skiten bara rulla som vanligt.

  AIK
 • CITERAR MÅLARN >

  varför i hel.. måste ni rota i vad bolagsmedlemarna
  gör med sina insättningar och uttag!!!!!!!!!!!!!!
  kan ni ge en förklaring på det
  för det blir inte ett dugg lättare snarare krångligare om alla
  ska sätta in och ta ut samma
  övriga ändringar är väl inte hela världen.MEN LÅT BOLAGSMEDLEMMARNA
  BESTÄMMA ÖVER SINA EGNA PENGAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  MAN MÅSTE KUNNA BESTÄMMA SJÄLV VAD MAN VILL HA PÅ SALDOT.

  GOLDRIVER
 • JAG HAR ALLTID TROTT ATT BOLAGSSPEL OCH ANDELSSPEL VAR SAMMA SAK!JAG TYCKER FOLK SKA KUNNA BESTÄMMA HUR MÅNGA ANDELAR,% DOM HAR I ETT BOLAGSSPEL!MAN KANSKE BARA VILL VARA MED 1 GÅNG PER MÅNAD OCH LADDAR LITE EXTRA DÅ FÖR ATT FÅ MERA %!HUR SKA MAN ANNARS KUNNA BLI EKONOMISKT OBEROENDE LOOOL!

  GOLDRIVER
 • Tänk om vi bolagspelare ! Ta ett gemensamma beslut till nästa vecka ! Som att avstå att spela i huvudtaget !
  Är det så vi ska behöva göra !
  Då är dax för oss håll ihopp kolltivat och vissa er !
  Eller ska vi behöva göra en namn insamling och sända in den tilltidningarn !
  Berätta gärna hur ska gå till väga ! Ni har ju makten att bestämma även denna saken !

  mikael
 • Det är bra med att bolagsinnehavaren bestämmer allt ......Sverige behöver ännu fler förmyndare o goda män! heja heja heja!

  Merry
 • Merry känns skönt med lite humor här oxå

  GG08
 • Glöm inte att dom behöver inte lyssna på oss spelare ett dugg eftersom detta är statligt......
  Jag tycker att alla ska maila deras kundservice och fråga vad som fått som att göra dessa ändringar utan att faktiskt kolla med oss spelare vad som kan förbättras

  Butcho
 • Eller kanske detta öppnar för någon flink kille att göra en egen portal som man spelar igenom med 1st reggat konto på svs. Då kan man göra som tidigare och man har en portal där bolagen ligger uppe på och huvudmannen har ett konto reggat på svs.... Tänker ja galet?

  Butcho
 • JA ANNARS ÄR DET MENINGSLÖST ATT STÄLLA FRÅGOR FRÅN SVSPEL OM DET NU ÄNDÅ ÄR DIKTATORISKT:))

  GOLDRIVER
 • Tack Marty för ditt inlägg

  mikael
 • I och med den här lösningen så måste man få med alla i bolaget att också sätta in samma summa om man ska åka i väg alternativt att man via mobil/surfplatta/dator kan sätta in pengar varje vecka när man är iväg och har den möjligheten.
  det var det dummaste jag läst.....
  om jag är med i ett bolag och ska på semester i 4 veckor bolaget spelar 200kr per andel
  jag vill sätta in 800kr till 4 veckors spel men det vill inte kalle..
  då måste ju jag eller kalle hoppa av bolaget.............

  MÅLARN
 • Ha ha MÅLARN,ja man kan undra vem som kom till detta lysande beslut!Hur många här har önskat en sajt som Atg Tillsammans med vissa möjliga förbättringar,men SvSpel har svarat att dom just nu inte har planer på att göra det upplägget då dom inte ska ha andelsspel,utan bolagsspel!Jag fick nedastående raka svar från Robin på SvSpel!

  Citat: ATG kör ju andelsspel så det är lite annorlunda mot oss som har fokus på att spela tillsammans med lika andel av spelet. Men absolut är det bra och många vill ha det.

  Samma här så är det inte det vi har byggt utan utgått mycket från det vi har idag och vad vi kan förenkla med det.Men absolut finns möjligheten för andelsspel på nätet i framtiden men som sagt inte i närtid.

  GOLDRIVER
 • SKRIVER DET IGEN SÅ NI FATTAR..........

  Har själv varit bolagshållare i ett antal år, och vad jag kan se så är de flesta här som har opponerat sig mot era nya förslag detsamma.

  Jag förstår att ni kanske vill göra något nytt (angående bolagsspel) när er nya sida kommer ut, men vet ni vad ni slipper för den var och är bra som den är.

  Alltså bara för över allt som varit innan till den nya (kommer ju att bli snyggare), sen är där bara lite små justeringar som ni kan lägga in på det gamla, och sen är vi alla nöjda och belåtna, det vill säga (Bolagshållare, aktiva medlemmar och ni SVS).

  Mina små förändringar är:

  1.Ta bort det maxantalet på 64 medlemmar så det blir oändligt.

  1. Låt bolagshållaren kunna markera i en ruta om alla har en ruta framför eller bakom namnet vem han vill tillåta att också kunna lägga spel i bolaget.

  2. Inte så viktigt men det skulle vara lättare och bläddra i det nya bolagsforumet. Att ni för varje speltyp har 4 knappar man kan trycka på för att snabbt kunna leta upp ett bolag som passar ens plånbok,

  1-50 kr 2. 51-100 kr 3. 101-200 kr 4. 200+

  OBS!!!!!!
  ÄNDRA ABSOLUT INGENTING VAD GÄLLER INSÄTTNING/UTTAG FÖR SOM DET ÄR NU SÅ ÄR DET FANTASTISKT VI ALLA BOLAGSHÅLLARE HAR KOLL PÅ DET SOM DET ÄR NU. ÄNDRAR NI SÅ KOMMER VI ATT HA NOLL KOLL.

  Och jag tror att de flesta här inne håller med om detta, alltså ni slipper gnugga era geniknölar, (om där överhuvudtaget finns några där på era kontor).

  Alltså mycket simpelt med dessa små förändringar och ni hinner lätt bli klara till den 1 Februari.

  Vladde

  Vladde
 • Håller med Vladde, ändra inget med insättningar och dyl.

  Har pratat med mina 2 ålder män i mitt bolag, ändrar ni på insättningarna så lämnar dessa herrar. Nå SVS är det det ni vill ? Jag tror att det finns något spelbolag på Malta som följer detta, och kanske kommer att lansera spelbolag med extra allt.... Då blir inte pengarna i stats kassan!!

  Så tänk om och om igen, fatta det är ingen som vill ha ändringen!!!

  GG08
 • Vladde ar rätt!Ytterligare verktyg behövs!

  1.När man vill ta bort medlemmar vill man inte det ska komma upp en ruta efter varje klick!Sedan måste man kunna bocka för medlemmar och sen deleta alla på en gång om det behövs!

  2.Höj taket av möjliga medlemmar!Ev låt folk välja själva tex 10,15,20,25,30 - 100!

  3.Ta bort det maxantalet på 64 medlemmar så det blir oändligt.

  4.Föranmälan så man automatiskt får in pengar i bolaget så man kan vara med oavsett om man reser eller gör annat ute i vildmarken!

  5.Rullmeny av spel så man slipper fylla i vilket bolag man ska använda kassan till!Som det är nu kan man av misstag lägga spel av egna rader i vilket bolag som helst man har i sin meny vid betalning och val för privat eller bolag!

  6.Bara spelläggaren ska kunna lägga spel eller kunna delegera till vem som helst!Kolla hur dom gjort på Atg Tillsammans om ni inte har koll!

  7.Varför vill ni inte ha en sida som Atg Tillsammans men på sportspel?

  GOLDRIVER
 • Bolagspel !bör har en gräns med hur många var med i ett bolag ! Eller sätter man ett max tak på hur stora system som ska gälla !
  När man börja räkna lite så förstår man att svenska spel ! Vill ha en gräns !
  Vist vill alla ha13 rätt i sitt bolag ! Alla som då få12 ,11,10 få ingen utdelning ! Hur roligt är det !
  Dom mindre bolagspel är intresserad av att få del dessa vinster !
  Där stödjer jag svenska spel

  mikael
 • Robin och Fredrik.

  Har ni hört talas om konceptet "discovery" när det gäller att ta utveckla en produkt?

  Följande film på youtube illustrerar hur en kundnära utveckling med snabb återkoppling kan användas för att utveckla en app. Kanske inte till 100% överförbart till det här fallet, men absolut något ni bör ta lärdom av.

  https://www.youtube.com/watch?v=szr0ezLyQHY

  Jörgen
 • Hej Svenska Spel!

  Jag är 34 år och kommer redan den 1 Februari att få en Godman som ska sköta mina pengar!

  Jag hade hoppats på att Jag skulle bli äldre innan Jag hade någon som skulle ta över ansvaret för mina pengar!

  Besviken!

  Hansson
 • Glömde en fråga!

  Hur många i detta forum har blivit uppringda av Svenska Spel som Robin Strandänger skriver i ett inlägg en bit upp att Han har ringt runt?

  Hansson
 • Han ville ringa mig men jag tyckte att jag hade klargjort vad jag önskar i olika inlägg redan!

  GOLDRIVER
 • Inte jag ! ...... Men jag vänta gärna kontakt.... Någon utvecklare ! Som begriper på sig något om olika webbläsare! Jag använder flera olika varje dag för hjälp. Olika utvecklare ! Få fram det bäst av dessa olika webbläsare ! Jag få ju erkänna ! Än ända gång så jag misslyckas att få webläsare att inte fungera ! Dessa olika obj ! Som vi arbetar fram !??
  Därför man har betatestare !
  Jag måste gratulera svenska spel !
  Troligen har dom en massa datorer, mobiler och surfplstor m.m
  Dom tycks kunna mera än vad vi spelar genom samt kan få fram ..... Med våra olika modeller och webläsare !

  Jag var taksam i dag när svenska spel survar fick problem med nya hemsidan !
  Tur att man kan loga in vi dom andra webbläsare som klara av gå tillbaka till den gamla sidan !

  Vi användare har hur myck kundskaper !!?
  Obs svenska spel har mer kundskaper ! Hur uppfattat man deras svar !

  mikael
 • citat mikael
  "När man börja räkna lite så förstår man att svenska spel ! Vill ha en gräns !
  Vist vill alla ha13 rätt i sitt bolag ! Alla som då få12 ,11,10 få ingen utdelning ! Hur roligt är det ! "hur har du räknat
  vad menar du?

  MÅLARN
 • Svar till MÅLARN

  Det var när jag skrev detta om maxgränsen som nu finns med max 64 medlemmar i bolaget per kalenderår som Mikael kom med sitt inlägg om 13, 12, 11, 10 grejen tror inte att han förtod det här med max 64, för antagligen så håller han inte i egna bolag eller så har det aldrig hänt honom att behöva avsluta ett kakske framgångsrikt bolag på grund av den dumma regeln.

  Vladde
 • Det är en sak att spela ihop ! Mellan goda arbetskamrater , vänner . då pratar vi bolagspel
  Andels spel som för söker medlemmar till ! Då förstår jag att ni tycker att gränsen ska bort ! Passiva medlemmar är inget roligt ha. Eller spelar hoppar mellan olika bolag !
  Ni som har framgång i era bolag ! Borde ha fasta kunder !
  Nu är så ju mer medlemmar har ju större systemet kan man bygga ?
  Vi som är nöjda med små bolag ! Är glada för mindre vinster ! I regel så blir glad om insats kommer tillbaka då och då !
  När jag börja spela på stryk tipset ! Då var vanligt att fick utdelning på 10 rätt ! Nu för tiden så är sällan utdelning !

  mikael
 • så här vill jag att det ska vara
  jag öppnar ett bolag 10 andelar 200kr st
  jag bestämmer max antal andelar ex max 2 andelar eller max 1 andel
  dom som vill va med går med i bolaget(se atg) och köper andelar inne i bolaget
  dom som köpt andelar är med på spelet dom som ej köpt är ej med(spelet ska kunna göras ändå)så vill jag ha en särskild bolags sida där man kan hitta bolag(se atg)
  men jag är ju gift så jag är van och inte få som jag vill så det blir väl samma här:)

  MÅLARN
 • sen undrar jag varför det är så jä....la viktigt för svs att alla ska ha samma andel av systemet
  det kan väl bh bestämma om alla ska ha samma eller inte dom som vill ha samma hoppar med i ett sådant bolag och dom som vill köpa mer andelar hoppar med i ett sådant bolag

  MÅLARN
 • svar till mikael
  om det blir andelar så löser det ditt problem
  jag öppnar ett bolag 50kr andelen 100 andelar
  jag vill ha 10 andelar=500 du vill ha 1 andel=50kr kalle vill ha 3 andelar=150kr osv..
  vi vinner 10k jag får 1000kr du får 100kr kalle får 300
  du fick din insats tillbaka+lite vinst
  på så sätt kan småspelare vara med på större system om dom vill

  MÅLARN
 • Jag tycker det ska vara valfritt för ett bolag att bestämma hur många delar man ska ha, kanske ibland 20, ibland 35, eller 43 st

  Merry
 • kasta 64 regeln

  Merry
 • se till att inbjudningarna som bolagsinnehavaren skickar ut, går till den person som ska ha den. OCH INTE TILL EN FD MEDLEM. detta krångel händer OFTA

  Merry
 • Mycket bra som atg har, att man kan köpa fler andelar än just EN ANDEL

  Merry
 • Jag tycker det ska vara valfritt för ett bolag att bestämma hur många MEDLEMMAR man ska ha, kanske ibland 20, ibland 35, eller 43 st

  Merry
 • Snart kommer svenska spel med en ny kommentar!

  Den kommer handla om att de har gjort en beskrivning som inte alla förstår! Så de ska förtydliga det ytterligare en gång!

  De kommer tyvärr inte bry sig om oss spelare! Vi är inte värda så mycket! Det märks nu när detta ändras, lyssnar inte på oss!

  Jonas
 • Hade MIN FIRMA fått så här MYCKET KRITIK, SÅ HADE JAG VARIT TVUNGEN ATT TA DEN TILL MIG ......................................ELLER kört RACET och TAPPAT KUNDER OCH MARKNADSANDELAR!

  GG08
 • Till GG08
  som firma eller förtag ! Så lysnar man in sina kunder !

  Om vi ska försöka på verka svenska spel!
  Tillsammans kan vissa till lördag att deras omsättning ! Sjunker ,om vi låter bli att spela !
  Är väldigt många avstår ! Se dom även att vi betyder något !
  Eller skriver vi tidningarna och be dom granska svenska spel !
  Massmedia bruka göra gott arbete !
  Det har ju sätt den senast tiden

  mikael
 • Man ska kunna vara anonym utan att behöva skylta med email och namn i bolagen..Som det är nu har vissa individer samlat dessa i flera år och sålt, använder för eget bruk att hitta affiliates i pyramidspel mm..

  GOLDRIVER
 • En namninsamling skulle varit bra! Då ser svenska spel hur missnöjda vi alla är!

  Men föresten!
  Onödigt arbete då de inte bryr sig och inte läser vad kunderna tycker ändå!

  Jonas
 • Håller med Mikael!
  Vad tycker ni bolagshållare och bolags medlemmar med att vi på lördag protesterar? Vi står över spel i bolagen?

  Jonas
 • Öka bolagen och antalet medlemmar, plus 14 matches på tipset så blir inte utdelning lidande pga för stora bolag:))) Alla ska kunna vara med i stort bolag..alla andelar samma pris men ge utrymme att ta flera andelar så har alla ett val..Kolla Atg Tillsammans.

  GOLDRIVER
 • Atg Tillsammans...KOPIERA..KOPIERA...KOPIERA....HUR SVÅRT SKA DET VARA? SVSPEL NI LYSSNAR SÄGER NI?! NÄR?

  GOLDRIVER
 • helt rätt goldriver

  MÅLARN
 • Att kopiera andra upplägg kan vara en kinkig historia då de säkert är skyddade av div.
  rättigheter. Det vore dessutom att inkompetensförklara Sv.spels IT kunnande å det grövsta.
  Man har ju idag en mkt väl fungerande site, allt som behövs är lite kompletteringar av
  sort som beskrivits här i tråden och annorstädes.
  Jag tror man fixar det utan problem och om 8 dagar vet vi!
  Have faith!!

  Kewa
 • Tror sv sp kommer göra precis som de själva vill, allt är redan bestämt, detta som är nu, är bara spel för galleriet. Som tröst gissar jag att sv sp kommer att ha en "jackpottomgång" lördag 6 feb.....

  Merry
 • Det tror jag oxå tyvärr Merry! Men om det är någon som kan gissa hur mycket bolagsspelen omsätter var vecka, så kom med siffror.
  Även om vi alla bolag skiter i att lägga spel, så har ni fortfarande mössen som inte vet om dom ska eller hoppa över.

  Jag förväntar att SVS kommer tillbaka inom dom nästa 30 Tim och berättar vad dom har kommit fram till. För i några av era svar har ni idiot förklarat oss Bolagshållare att vi inte förstår utan ni ska skriva så vi omyndiga bolagsinnehavare ska förstå bättre vad ni menar "ironi" ,-)

  GG08
 • Timmar går ! Nu är över 24 timmar sen svenska spel ! Gav något svar !
  Vi hoppas dom jobbar under måndagen !

  Bolagshållare vill ha bättre verktyg ! Vi spelare vill har trevligt när vi sätta våra tips !
  Jag själv har gjort ett exelblad för mina kamrater skull ! Så vi alla kan se varandras tips . även bolagspelet rad finns med , vi tur om att lägga veckans rad !
  Visst blir lite arbeta att fixa det varje vecka ! Stastik finns med från 2015 08 08 !
  Jag har info svenska spel via supporten att den exelfil finns till ! Tyvärr ingen svar från bolaget !

  mikael
 • Till er alla i forum !
  I dag har svenska spel kontakta mig via
  Robin Strandänger

  Just nu sitter jag i ett möte !
  Så snart jag kan så kommer kontakt honom ! Trevligt att dom vissa intresse!

  mikael
 • Hur tänker ni göra med insättningar och uttag på den nya bolagssidan ?
  Köra på det nya förslaget som ingen vill ha och köra över oss spelare
  eller köra vidare som det är nu som fungerar helt utmärkt.
  Snälla svara på detta nu.

  bandylimpan
 • Bandylimpan har helt rätt, i och för sig så har jag skrivit detsamma igår,
  gör typ vad ni vill men ändra inteeeeeeee något vad gäller insättning/uttag för då har ni skitit i det blå skåpet.

  Vladde
 • Ja robin strandänger har kontaktat många på detta forum, kommer det hjälpa?

  Merry
 • Robin: Som firma eller företag ! Så lyssnar man in sina kunder ! Klockrent skrivit.

  Låt den gamla funktionen rulla så blir detta perfekt. Ni ser ju att INGEN vill att detta ska ändras, Så lyssna nu på oss spelare. VARFÖR ÄNDRA EN FUNKTION SOM FLYTER PÅ BRA??

  Nä skärpning nu, låt det vara som det är nu med insättningen och utbetalningen.

  AIK
 • LYSSNAR DOM INTE NU,KOMMER DOM ALDRIG LYSSNA!DÅ TÄNKER JAG ALDRIG VARA MED OCH LÄGGA SYNPUNKTER IGEN!JAG HAR VIKTIGARE SAKER ATT GÖRA PÅ MIN FRIA TID ÄN ATT SKRIVA FÖR DÖVA ÖRON!LYCKA TILL MED NYA UPPLÄGGET!

  GOLDRIVER
 • Till merry : vad jagk kan läsa så är (AIK) som själv har ringt upp svenska spel !
  Robin : har kontakta mig via epost ! Vi ska prata under morgondagen !
  Är någon mer har blivit kontaktad ?? Så vill jag gärna att ni skriver det?

  Det finns hel del saker som jag saknar på den nya platformen!

  Jag även info Robin , vilka webläsare som jag använder under mina tester ! 90 % av min tid lägger jag på den gamla sidor ! Just på grunda ! Allt är inte färdigt !
  Det gör mig orolig inför 1 feb !

  Jag har diskutera det med en webmaster som jag känner ! Vi arbetar fram olika sidor !
  Ingen av oss hade släppt en ny platform om vi inte 88-95% säkra på den funger fult ut ! Testning och åter testning av sidan ! Till vi båda är nöjda
  Är så någon användare......... som hittar ett fel.... Så där och rätta till det direkt !

  Jag kommer info er vad Robin och jag kommer fram till

  mikael
 • Mikael: Jag ringde inte upp svs, robin mailade mig och fråga om han fick ringa.

  Robin kamma dig nu och låt detta rulla på nu utan strul=) Förstår om ni vill testa nya ideer, MEN att ta bort en funktion som INGEN vill är katastrof.

  Insättningen och utbetalningen från bolagen funkar kanon. Så låt det fortsätta så bara.

  AIK
 • MAN KAN VÄL FÅ TILL INSÄTTNINGEN NÄR MAN GÅR MED I ETT BOLAG PER AUTOMATIK,DÅ SLIPPER BOLAGSHÅLLARE JAGA FOLK!MAN SKA NATURLIGTVIS FORTSÄTTNINGSVIS KUNNA JAGA FOLK I ETT FORUM PRECIS SOM NU!

  FINNS DET EN LISTA PÅ ÖPPNA BOLAG MED ANDELSKOSTNAD SÅ KAN VEMSOMHELST BARA GÅ MED!PLUS MÖJLIGHET ATT TA FLERA ANDELAR!

  ENKELT...SEN VID VINST KOMMER VINSTEN PER AUTOMATIK IN PÅ VARJE MEDLEMS KONTO,ELLER SÅ VÄLJER MAN ATT FÅ BEHÅLLA SINA PENGAR I BOLAGET VIA NÅGON RUTA MAN BOCKAR I ELLER VIA INSTÄLLNINGAR!ENKELT!

  GÖR DETTA ENKELT NU OCH LOGISKT SVSPEL....INGEN INTERN TUPPFIGHT BEHÖVS HOS SVSPELS ANSVARIGA,UTAN LYSSNA PÅ OSS SPELARE NU....

  GOLDRIVER
 • Det är ok att ringa upp och snacka om den nya sajten.
  Men den springande frågan är fortfarande insättning och uttag, och att vi som vill sätta in ett större belopp på spelkonto pga arbete i utlandet i perioder.

  Låt det vara som det är och sluta älta om att det blir enklare!

  GG08
 • Mikael, Robin har kontaktat mig via e-post, och då tror jag att det gått ut masskick till de som svarat här. Jag var tydligen en som var väldigt "involverad" i detta. Dock efter mitt svar var det tydligen inget intresse längre. Nej, detta är ett spel för galleriet, och jag gissar på att sv sp "har kommit fram till dessa nya bolagsregler tillsammans med bolagsinnehavarna"

  Merry
 • Vilket mass utskick? Vilka bolagsinnehavare är det någon mullvad här inne?

  Då får man beklaga.

  GG08
 • Marry och GG08 !
  Jag antar att svenska spel ser våra epost adresser !
  Och då är naturligt att dom . tar kontakt dom som aktiva ! Eller kommer förslag och ider .
  Är så dom inte vill lyssna ! Så är så svenska staten äger svenska spel ! Om jag minns rätt !
  Personligen tycker vi ska kontakta ansvarig minister och på tala brister på ledarskapet !
  Jag har nämnt ordet massa media !
  Ju mer vi påverkar dessa olika kanaler !
  Jag stå på spelarnas sida ! Min röst kan göra något ! Ju fler som skriver ! Tillsammans så kan göra något !
  Visst Marry du rätt !! Kan vara så att dom vill lungna ner en del av massa ! När fler upptäcker hur svårt det kommer bli ! Och omsättning går ner !
  Tyvärr då är försenat att göra något! För rädda ledningen som försvara sina nya idéer !
  Vi ska glömma vad den stora massa gör !

  mikael
 • Jag har också blivit kontaktad av Robin idag per e-post. Där har jag svarat att självklart får han ringa mig och lämnade ut mitt mobilnummer.
  Sedan svarade han tillbaka att han ringer upp mig imorgon.

  Vladde
 • Till ( AIK) ber om ursäkt , för jag miss för står dig
  Det är en miss från min sida ! Tack du rätta till mig

  Personligen så blir jag glad att är fler som har blivit kontaktade ! Nu hoppas vi alla står upp till med betalning och vinst systemet som funger idag !

  Till svenska spel : när kommer ni att svar på våra funderingar som vi inte är nöjda med ! ( era eget forum ! )
  Nu känns som det är ett meddelande mellan oss användare ! Självklart så vi tacksamma !
  Vi få denna möjlighet av er !

  Jag håller med att svenska spel kan sluta med sälja in sin nya platform ! För oss skriver på forum!
  Dom kan själva läsa ! Vad vi tycker !

  Till er som har fått erbjudande ang samtal ! Jag tycker ni ta vara på den möjlighet nu !

  Till era alla som skriver ! Jag fundera på uppvakta svenska spel ! För ett personligt möte ! Eller ett gemensamt video möte !n

  Vi inte förlorat fören det är helt över !

  mikael
 • Jag sitter och läser vad alla skriver !
  En sak som slår mig nu !
  Vi alla betalar in till vårt eget konto på svenska spel!
  Sen kan välja om vill flytta över pengar till bolagssidan

  Svenska spel ! Vill göra om bolaget spel !
  Att vi bara ska sätta in exakta rätt summa för bolaget ! För lägga spela !

  Men då vill väl svenska spel gör det med l vårt eget konto för lägga vanliga spel med !

  Jag vill allså lägga tio kronor på min tris ( fram med bank sidan , fram dåsa) logga inn bankan , gör en överflyttad ning till svenska spel på 10 kr ?!....
  Hoppsan det blev en vinst på 100kr !
  Nu blir ett problem här !
  Dom är tvågna att betala ut summa direkt till mig

  För ju så som dom vill göra med bolagetspelet
  Jag måste då gå ur svenska spel konto och av sluta mitt konto ?!!!
  Först då jag få ut min 100 kr
  Sen ska då kontakta banken igen! För kontroll kolla !
  Så har fått mina 100 kr !
  Sen där efter få jag börja om med nytt konto hos svenska spel ! Troligen så få vänta att banken och svenska spel godkänner varandra igen !?

  Jag hoppas ni fick en trevlig läsning

  Sen är finns en sak till vanlig svensk bank betalar ut ränta på insatts kapital ! ( är någon har fått ränt insats pengar från svenska spel) nä ...... Det är någon som tjänar ränta på oss !

  mikael
 • hej
  har pratat med robin i 40 minuter
  en del bra grejer kan va på gång
  beträfande insättningar och utag fick jag väl inget direkt svar på om dom ska ändra tillbaka till det som är nu.sen va han va lite inne på att det skulle bli automatisk betalning när du går med i ett bolag bra ide.sen i framtiden blir det en sida som kommer kallas typ bolagstorget som man kan lägga ut sina bolag på och söka bolag på bra ide.som sagt han förstod problemet med in och uttag,men hur det blir får vi se

  MÅLARN
 • Är någon mer som saknar livetipset ?
  Personligen och från bolagsspel så saknar vi denna fina möjligheten som livetipset gav !
  Vi är flera spelar som kunnde sitta och kolla !
  Hangout chatt sidor gick varma !

  Support svar : det kommer till baka ! Under 2016 !
  Det varit tyst från svenska spel !
  Jag kan man förstå ...... Kritik är inget roligt att diskutera !

  mikael
 • Nu är det 5 dagar kvar till "bolagsrevolutionen" träder i kraft!
  Sv.spel gör ju sken av att vara ett företag som värnar om
  spelarna. Vad gör man då i detta läge? Jo man för ngn slags
  sidodialog med ngr få personer på detta forum och delger dessa
  info. som i anständighetens namn borde presenteras till alla!

  Var är transparensen? Var är informationen till oss övriga?
  Med den lilla tid projektet har kvar till "släppet" borde det finnas
  en åtgärdsförteckning att visa upp!
  Om ni inte tycker det är ngt att upplysa om borde ni överväga
  att lägga ner den här tråden som nu totalt tappat fokus.

  Kewa
 • Till kewa
  Frågan vem ska skicka fram och svara !
  Jag håller med dig ! Svenska spel har tappat kontrollen !
  Deras fokus ligger just nu ta kontakt med var och en via telefon ! Och försöka övertyga oss användare !

  I övrig: tycker om att läsa vad ni andra har för idéer!

  1: flera frågor .... Obesvarade från svenska spel !
  Respons från deras sida i forum är mindre eller lika med 1

  Tiden går varje tim! Tyvvär har svenska spel tagit vatten över huvudet ! Att lansera en sådan stor sida tar tid !
  (Om jag sätt i styrelsen ! Skulle jag ifrån direkt ! Ni behöver mer tid ! Till sätt en grupp betatestare omgånde ! ) arbeta med våra kunder ! Support ska lämna över ärande direkt gruppen betatestare dom ser direkt om kunden önskemål eller idé !

  mikael
 • Då inte svenska spel verka ta åt sig av detta så har jag förberett de som är med i mitt bolag att bolaget kommer att läggas ner! Även min sambos bolag kommer gå samma väg tyvärr!

  Jag är med i fler bolag också och jag känner redan nu att det kommer inte att fungera då jag inte kan sätta in pengar när jag är utomlands. man fördärvar för bolaget då man inte kan sätta in pengar så det räcker i X antal spelomgångar tills man är hemma igen.

  Svenska spel har skrivit innan om man åker på semester så får det sättas in mer pengar och det gäller då alla medlemmar i bolaget.

  Hur ska det fungera?????
  Alla 20 medlemmarna åker inte på semester samma vecka!
  Vi har 52 olika veckor som vi medlemmar åker på så det blir ett jäkla mailande till bolagshållaren att nu åker jag på semester och behöver sätta in 1000 kr. Då ska alla göra detta för min skull!
  Sen kommer Kalle veckan efter och måste sätta in 1200 kr för att han inte ska mista sin plats!

  Helt otroligt hur svenska spel tänker!
  Detta kommer bli kaos!

  Besviken är man verkligen och inte mycket värd som kund känns det som nu!

  Hansson
 • När du beskriver det Hansson så har dom inte tänkt alls..För många kockar gör en dålig soppa....

  GOLDRIVER
 • Varför ringa folk när allt står på pränt här hur vi vill ha det är också överkurs, spel för gallerian..Naturligtvis behöver inte Svspel kopiera Atg Tillsammans utan bara göra en egen verison så blir detta perfekt..men bryr sig svspel om oss som önskar det?

  GOLDRIVER
 • De har inte tänkt alls! Det märks!
  Svenska spel drar ut på detta då de inte vill svara oss längre! Tiden springer iväg och det gör de frivilligt då det byts över den 1 februari. Då ror de att detta är urvärlden men det kommer bli kaos! Många bolag kommer att läggas ner pga detta! Men det bryr sig inte de om!

  Ska vi gå ut med spel protest nu på lördag?

  Hansson
 • Börjar bli dags att komma med ett svar nu Svenska Spel!!

  Christian
 • Hej på er !
  Robin kontakt mig i dag !
  Det är inte glasklart om den nya betalning och vinst system !
  Robin och svenska spel ! Kommer försöka svar och kommer med lite bilder eller en länk till något sida !
  Jag får en känsla av att dom tar åt sig vad vi skriver !
  Och dom vill förbättra själva kontakter mellan aktiva spelare och passiva !
  Det trista är dom inte gör färdigt en sak i taget !
  Vi prata om livetipset : dom kommer erbjuda någonstans sida fram över !

  Jag sa att dom borde ha vänta vänt den nya platform till allt fungera !

  mikael
 • Till svenska spel !
  Jag önskar att ni backa tillbaka med beslutet att lägga ner dom gamla sidorna ! Till ni helt säkra med allt kommer fungera

  Låta båda platformen gå ett tag till !
  Förslag det som är överflyttad och funger!
  Markera det på gamla sidorna !
  För då kan vi alla hjälp er ! Gör kontroller till er !
  Gör en snabb länk till refererar grupper !
  Så dom få signaler om något är fel !

  Den största risken är den 1feb ! Att flera kunder lämnar er direkt !

  mikael
 • Vi vill börja med att tacka er alla för ert engagemang!

  Syftet med detta forum är att försöka öppna upp kommunikationen och att vara transparenta med er kunder.
  I det här fallet är det däremot tydligt att det inte har räckt med att kommunicera de ändringar som komma skall, utan att vi i framtida förändringar ska ha en tidigare dialog med er som använder tjänsterna.
  Vi har fört en dialog med några av er här i forumet, för att få hjälp med djupare insikter och förståelse kring vad ni tycker är viktigt. Vi tackar Er som tagit er den tiden.

  Vi tar nu vidare er feedback för diskussioner internt om hur vi kan förenkla och förbättra vissa bitar. Diskussionerna innebär att vi inte kommer gå live med förändringarna den 1 februari som annonserats. Däremot har vi i skrivande stund inget nytt datum att ge er utan ber om att få återkomma när vi vet mer.
  Det kommer alltså tillsvidare gå att spela Bolagsspel precis som vanligt på gamla svenskaspel.se

  Vi tackar så mycket för hjälpen och stänger denna tråd och kommer öppna upp den i samband med att vi har nya besked att ge.

  Svenska Spel Kanalutvecklare
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.