Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Bolagsspel live den 20e mars, vi gjorde om, gjorde vi rätt?

På måndag den 20e mars så går vi live med nya bolagsspel. Nytt, snabbare, bättre... ja ni fattar. Vi ser fram emot tankar och återkoppling i den här tråden.

I samband med det stänger vi även ned "Egna Rader" på vår gamla sajt och går över till "Externa Systemspel" på nya. Samma format på textfilen med raderna ni laddar upp, men en helt ny motor under huven.
Magnus Helander Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Magnus,jag lägger in mitt tidigare inlägg i denna nya posten!

  Hej Svenska Spel,

  detta blir spännande men undrar över detta = Från listan väljer du vilka du vill bjuda in när du startar ett nytt bolag.Som det har varit i bolagen just nu så har man fått sitta hela dagarna i forumet att söka nytt folk när en del tagit ut pengar!maxtak på 50 medlemmar som kan gå med i det bolag dom önskar blir bäst som på Atg Tillsammans!Då behöver man inte jaga folk utan oftast kommer det finnas spelpengar på kontot!

  Sen måste det finnas möjlighet till föranmälan på en viss summa så om man åker på semester eller vill göra annat en helg så ska man ändå kunna vara med!Ingen vill missa en storvinst pga missade omgångar och ologiska regler!Har man varit med 11 månader är det oproffsigt att sparka ut nån pga detta!Flera andelar ska man naturligtvis kunna köpa!Tror man det kan bli miljonvinst måste man kunna avgöra själv om man vill bli rik eller bara få smulor!

  Annars försvinner charmen med bolagsspel och därmed värdet att kunna bli rik/are!
  Jag har aldrig heller förstått varför folk ska behöva skylta med sina e-postadresser som under åren har samlats ihop av oseriösa och sedan sålt till företag för att sen kunna spamma oss med en massa tråkig reklam mm!

  Synligt riktigt namn är onödigt då det vid storvinster kan dyka upp bedrägliga tankar hos individer och en del vill vara anonyma inför sina grannar vid storvinster mm!Fast allt detta tog vi upp för ett år sen!Kunna radera medlemmar som inte varit med på ett antal ggr är bra!Oavsett så tackar jag för ert arbete med en ny bolagssida!

  Lycka Till – Digger99
  Digger99
 • Dialog med svenska spel och supporter!
  I bland så undrar man vilket uppdrag supporter !
  forum sidan är ju ett sätt info eller föra dialoger

  Arena/bolasspel sida Som den döp till idag ?
  jag läst på vad ni önska från svenska spel !

  Ni har diskutera intent ? och säkert läs från våra tankar om bolagspel ( forum om bplagspel . m.m )
  support säger ni har betatestare : Jag inte hitta en ända forum,midia där betatester skriver nogot ? är inten dialoger !

  Nu öppnar ni nytt Forum! ( är ju bra svenska spel höra våra tankar och ide) Hur tänker ni nu ? ni skriver massa saker och går ut info till oss spelar och bolagspel !
  Vad hittar man länken till forum sida,
  på själva hududsidan på svenska spel sida ??

  Om ni nu villa ha dialog :
  Blider från nya arena/bolagspel
  kontaka alla spelare som ni varit kontakt med

  Behåll den gamla sida till vi helt säkra att få allt fungera på nya sidan  mikael
 • SvSp har flyttat dialogen hit nu,eller båda,hmm vet inte riktigt om denna ska vara kvar > https://bolag.svenskaspel.se/org/bolagsforum/d/information-om-nya-bolagsspel/#c2473978
  Digger99
 • dom gillar öppna upp nya forum ?

  Rubriken är : Bolagsspel live den 20e mars, vi gjorde om, gjorde vi rätt?

  Hur ska kunna veta om dom har "gjort rätt" eller "gjorde om"

  Jag har inte sätt en ända bild eller något annat än : ( vänt och se modelen kör dom med? )
  20 mars få väl veta mera


  mikael
 • Jag har ett, och endast ett, önskemål om nya bolagsspel. Det är möjligheten att se oddsen för olika kombinationer på Bomben. I nuvarande lösning levereras detta via en zip-fil som innehåller alla kombinationer och aktuella odds, och som kan laddas ned via bolagsspelsajten. 

  Kommer denna möjlighet att finnas kvar - eller annan möjlighet att få samma information? (Om inte på mobilen, så i alla fall på desktop).


  Hans-Erik Eriksson
 • Tycker att ni startade nya bolagsspel för tidigt, det nya var inte så genomtänkt, eftersom många bolagshållare sliter ont utan ens har någon som helst koll vilka som verkligen har spelkonto hos svenskaspel, på ett Bolagsforum vem som helst kan skriva på och vilja spel med.
  De som söker på bolagsforum och hittar svenskaspel kommer in, inte vidare genomtänk när ni erbjuder bolagsspel ska ni väl sammanföra spelarna via er hemsida och inte genom att låta en bolagshållare göra det på en sida som ligger utanför er hemsida. Isåfall kan det ju jämföras som att dessa skulle få arvode likt ett ombud, om ni nu inte kan sammanföra spelarna på er hemsida.

  Björn Knutsson
 • Ni gjorde inte rätt eftersom ni inte gjorde något alls.

  Varför gjorde man inte om Bolagsspel från grunden när man ändå skulle bygga en ny sajt? Det borde ha kunnat hinna hända något på de här åren.

  Det finns så många felaktiga design-beslut i upplägget att man knappt vet var man ska börja.
  Anders Strandberg

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.