Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Egna Rader

Hoppas att man kan lämna in egna rader tills februari, annars blir jag vansinnig. Jag lär inte tippa en enda rad tills egna rader ersättaren finns på sidan.

Kommentarer

 • Hej Tord!
  Vi håller på att bygga "egna rader" eller "externa systemspel" som det kommer heta i nya plattformen. Det kommer att fungera i nya när gamla stängs ner.

  Svenska Spel Kanalutvecklare
 • Bra. Jo jag vet att nu skulle bygga nåt som heter Externa Spel. Var bara lite orolig att det inte skulle bli klart till februari. Nu kan man känna sig lugn igen smile

  Tord
 • En fråga till. Jag hoppas att ni inte tar bort egna rader för måltipset? Jag har tänkt att testa lite måltips med system jag har i min NSABs systembok. Finns en del billiga och bra system i den boken

  Tord
 • Hej,

  Nej allt vi har idag kommer finnas kvar men dock i nytt utseende. Så de produkter man kan lämna in via externa systemspel (fd egna rader) är som tidigare:
  Stryktipset
  Europatipset
  Måltipset
  Bomben
  Lotto

  Svenska Spel Kanalutvecklare
 • Hej

  kommer det vara samma filformat som hittills?

  Miraculix
 • Hej Miraculix,

  När du lämnar in via fil på sajten så är det samma format som tidigare.
  Alla som utvecklar egenutvecklade-program måste bygga om för att raderna ska kunna levereras in i nya. Vi har kontaktat alla som bygger programvaror med information om förändringen. När vi skiftar till nya så är vår målsättning att allt flyter på som idag.

  Svenska Spel Kanalutvecklare
 • Hej,

  Men om det är samma filformat som tidigare, varför måste egenutvecklade program byggas om för den nya sajten?

  Jag använder ett egenutvecklat program (bara för eget bruk, inte kommersiellt) och skulle i så fall ha information om förändringen. Maila gärna mig information.

  Hans-Erik Eriksson
 • Hej

  Samma för mig... även jag skapar mina egna rader och skulle vilja ha information om förändringarna som tydligen behöver göras trots att det är samma filformat?

  Säkerligen finns det många fler än jag och Hans-Erik som skapar sina egna rader på något annat sätt än med de system som marknadsförs på er hemsida, vore det inte lämpligt att informera om ändringarna på sidan där man lämnar in egna rader i god tid innan nuvarande slutar fungera?

  Miraculix
 • Hej Hans-Erik,

  Det finns 2 olika sätt att lämna in rader

  1. Via textfil på sajten och då är det samma format.
  2. Via program som du lämnar in via som idag är baserat på XML kommer i nya vara baserat på Json så där måste man göra om.

  Skickar över dokumentation vad som gäller.

  Om det är fler som bygger egna program som inte genererar en textfil för inlämning kan skicka ett mail till mig på robin.strandanger@svenskaspel.se så kan jag skicka över mer information om vilken förändring vi har gjort och vad som krävs att ändra från dagens lösning.

  Svenska Spel Kanalutvecklare
 • Bra att det gick att tippa med textfilen som var innan i alla fall (det som jag själv brukar köra med). Blev lite orolig ett tag smile

  Tord
 • Hej Miraculix,

  Du kan kontakta mig också ska ska jag hjälpa dig vidare.

  Svenska Spel Kanalutvecklare
 • Hej,

  Eftersom jag gnällt på en del saker i flera olika trådar, så får jag väl också berömma lite. Robin har varit mycket hjälpsam och nu har jag framgångsrikt implementerat automatisk uppladdning av både Stryktips och Bomben. Dessutom är det nu bekräftat att det gamla sättet att ladda upp en textfil "manuellt" kommer att finnas i nya sajten.

  Så det bugar och bockar jag för!

  Hans-Erik Eriksson
 • Hej! Skulle gärna vilja ta del av hur man laddar upp en textil. Det är för eget bruk jag vill rätta mina lottorader. Mikael

  Mikael
 • Tord
 • Hej. Varför behöver jag betala två gånger? Jag har ett antal rader som jag vill kolla. Detta kunde jag göra som en batch-körning ända tills för ca ett halvtår sedan. Tidigare kunde man i URLen ange vilken vecka man ville kolla och i svaret fick man rätt rad och utdelning. Varför är det inte möjligt längre? Det är ganska tidsödande om man vill rätta flera veckor åt gången. Med vänlig hälsning, Mikael

  Mikael
 • Hej Mikael,

  Vi har bara inlämning av textfil när du ska betala dina rader. Sen finns det ett API för att bygga en egen resultattjänst. Vi har tyvärr ingen sida idag där du kan lägga in en fil för att rätta flera rader.

  Vänligen kontakta vår kundservice på tel 0770-111111 eller e-post kundservice@svenskaspel.se för mer information

  Svenska Spel Kanalutvecklare
 • Hej,

  När kommer egna rader för Topptipset?

  Mvh,
  Patrik
  Patrik
 • @Patrik Det lär nog aldrig hända. Jag själv kör mina reducerade system som har M garderingar. Oftast bara 4 - 8 kuponger. Enkelrader behövs inte enligt mig
  Tord
 • Hej!
  Jag har under flera år, i stort sett varje vecka, utan problem, skickat in mina rader som en textfil till "egna rader". Nu när den gamla sidan är borta har jag försökt ladda upp en likadan textfil till "Externa Systemspel" men det fungerar inte. Jag får felmeddelandet:
   "Första raden i filen bör vara ett produktnamn"
  Tittar man i filen så är första raden "Stryktips" som det alltid har varit.

  Vad gör jag för fel?
  Staffan
 • Hej igen! Har hittat felet!
  Som jag skrev i mitt förra inlägg så står det "Stryktips" på första raden i min textfil.
  Det har som sagt aldrig varit några problem tidigare men den nya uppladdningsfunktionen är mer noga med formaliteterna. På första raden ska det stå :
  "Stryktipset" alltså med "-et" på slutet. Då funkar det!

  Hälsn.

  Staffan
 • @Staffan
  I vilket program gör att det bara står Stryktips istället för Stryktipset eller Europatipset?
  Jag har alltid sett Stryktipset eller Europatipset i mina egna rader filer.
  Zen
 • Hej!
  Har ni något öppet api för liveresultat?
  Mvh,
  Ingemar
  Ingemar

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.