Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Flera system på topptipset

Jag brukar skapa egna reducerade system på Topptipset som jag matar in efter varandra vilket fungerade bra tidigare. Då låg mitt tidigare system kvar efter inlämning och jag kunde därefter rensa om jag ville eller ändra ett par tecken och sedan lämna in igen. Nu blir jag direkt skickad tillbaka en nivå i strukturen och måste klicka mig in igen och mata in allt från början. Jag ser ingen fördel med detta jämfört med hur det var tidigare och jag tror att vi är många som skulle föredra om det gick att ändra på det.

Ibland när kupongen innehåller exempelvis Champions League-gruppspel kan man dessutom vilja spela ett system för typ 100kr då det ofta är många favoriter och utdelningen tenderar att bli väldigt låg. Detta var betydligt enklare på gamla sidan då man inte behövde fylla i sitt system upprepade gånger. Ett annat alternativ skulle i detta fall kunna vara att öka maximal insatsnivå.

Gerard Jonsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Gerard!
  Jag förstår din feedback utifrån det användarmönster du har. Vi har byggt sidorna utifrån att man ska komma tillbaka till startsidan i det flödet man befinner sig, men förstår att det inte är tillämpbart i ditt fall.
  Jag förstår varför vi har byggt det så, samtidigt som jag förstår att användandet inte alltid ser ut så. Frågan är var man förväntar sig att man ska hamna efter man lagt en rad?
  Vi har byggt sidan utifrån en teori om att man ska komma tillbaka till startsidan där vi på sikt kommer att försöka bygga in personliga budskap.
  Om det skulle visa sig, t.ex. genom detta forum att det är många som har samma önskemål som du, kommer jag att ta detta vidare så att vi kan ompröva strukturen på sidan.

  I ditt exempel för Champions League blir det också tydligt att användandet och flöden på sajten inte är samma, och jag håller med dig om att det blir yxigt att hantera systemspel på det sätt du beskriver. Vi kommer att omarbeta Oddset så att det ska bli smidigare, både för desktop och mobil, där kommer denna typen av input vara mycket värdefull.

  Att öka maximal insatsnivå kommer däremot bli svårt att få genom eftersom den gränsen är satt på grund av spelansvarsåtgärder.

  Tack för att du tog dig tid att skicka in feedback till oss!

  Fredrik Reinholdz Kanalutvecklare
 • Jag instämmer i allt Gerard säger och det har även varit andra i andra trådar som utryckt ungefär samma sak. Och jag har hört liknande åsikter på andra forum, alla skriver säkert inte här.

  Stefan
 • Jag håller med om detta. Tycker att man ska kunna vara kvar på sidan. Kanske att man skulle kunna välja hur man vill ha det. Som default kommer man tillbaka till startsidan för TT men att man kan kryssa i en ruta och stanna kvar.
  Kan även vara bra att ha så att man alltid spelar med samma bolag och inte behöver markera det varje gång.

  Bjarne Ambertsson
 • Fredrik!
  Om du förstår att användandet inte ser ut så borde du inte förstå varför ni har byggt det så. Ni ska tillvarata spelarnas intressen - inte era egna! Några teorier, som du skriver, ska inte styra detta, utan kunskap om vad spelarna efterfrågar. Ditt svar är ett typexempel på bristen av förståelse för era kunder. Sluta agera som ett monopolföretag!
  Detta problem gäller f ö inte bara Topptipset.

  StenOlle
 • Hej,
  Jag skulle vilja påstå att vi i de flesta fall utgår ifrån hur kundbeteenden ser ut och att optimera för så stora strömningar som möjligt.
  Vi har bra verktyg för att kunna följa upp och agera på beteenden vilket vi också kommer att göra.
  Till en början kommer inte allt att vara perfekt, men vi bygger iterativt och anpassar oss till hur kundernas beteende ser ut i stort. Det kommer också märkas framöver.

  Fredrik Reinholdz Kanalutvecklare
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.