Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Förbättrad Liverättning

Vi fortsätter att jobba med förbättringar av liverättningen på tipsen och från och med nu kan du direkt i liverättningen se följande:

 • Direkt från matchstart se dina 60 bästa enkelrader i liverättningen för Stryktipset, Europatipset, Topptipset och Powerplay.
  (Ej för externa systemspel än)

 • Se systemfördelning (teckenfördelning) i procent.

 • Se hur svenska folket har fördelat sina tecken.

 • De matcher som pågår får en blå markering i liverättningen.

 • För Stryktipset och Europatipset kan du även se R- och U-system.
Det var allt för dagen. Vi kommer att fortsätta att utveckla spel och rättningsupplevelsen efter hand utifrån synpunkter från våra spelare!


Svenska Spel17 timmar sedan
Visa/dölj inställningar för inlägg/kommentar


Svenska Spel Kanalutvecklare Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Liverättning
  Hej !
  Va bra att ni utvecklar liverättningarna. Dom är ju den största spelupplevelsen. Har skrivit till er förut om liverättningen av matematiska stryktipssystem. Har man fler än ett ( det måste va fler än vi som har ) så är man tvungen att sitta och gissa vilket system som är det bästa vid alla matchförändringar. Kan ni inte göra som ni hade på den gamla sajten ? Den liverättningen höll världsklass. Nuvarande är tyvärr bara obegriplig och väldigt irriterande. Den kan omöjligt va något som ni kan stå upp för. Så snälla... Gläd en massa trogna stryktippare och åtgärda detta.
  Vänligen Conny G.
  Conny Granqvist
 • Ni har en 2400r då är det inte lätt att hålla isär de olika bolagen eftersom det inte står till vilket bolag.
  Om man håller i 3st bolag på 5000r då syns 6st,, 2400r fast man ser inte bolagets namn, hur tänkte utvecklaren här tro?

  Björn
 • "2400r gräns"
  Björn
 • Hej

  Flodman det var längesedan vi pratades vid när sajten gjordes om och ja liverättningen är ju jättebra men jag håller med conny ovan att den gamla var inte dum den heller.
  Nu är det ju väldigt ofta problem med liverättningen och det uppdateras inte ordentligt och det kommer fel statistik och massa olika problem vecka efter vecka så när den fungerar är det bra men......som i lördags så med tvekan tog jag leeds säker och det kom upp 3-2 och full tid kanon!
  Tills jag gick in på bbc för att kolla div3 och 4 och amatörligan så fick jag se att det stod 3-4 slut vaaaaaaaaaaa.......och ja en lång stund efter kom det upp på er sida "fel statistik och 3-4".

  Sånt här händer väldigt ofta det får egentligen inte hända alls. Jag tog ju ut vinsten där i princip.(ej 13 dock men..)
  Sen låser sig sidan ofta också och för att få uppdateringar på t ex skott i matchen mm och målskytt så får jag klicka ibland på min egen uppdateringsknapp för att det ska funka, joooobbbigt!

  Sen är jag fortfarande inte nöjd med sidan på många sätt som du lovade det skulle bli bättre björn, tråkigt!
  Jag orkar inte ta det just nu men varför inte redovisa tio tidningars tips vilken tidning som satt vilket tecken till börja med så man vet hur de tippar varje vecka och varför tog man bort det på europatipset.......därför spelar jag det spelet ytterst sällan numera och samma med bomben har jag minskat mycket för att jag inte kan se mina odds efter spelet är lagt, bläääää.....


  Mvh

  Morgan Fälth
  Morgan Fälth

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.