Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Lagets rader i Tips-SM

I fjol kunde man som lag i Tips-SM lägga in alla deltagarnas rader i Livetipset och på så vis se varandras rader, har ni någon alternativ lösning på detta nu när Livetipset har gått i graven?

Daniel Nilsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Inte tidernas snabbast hantering av frågorna här, får väl svar lagom till Tips SM är över.....

  Daniel Nilsson
 • Det var Livetipset som gjorde Tips-SM unikt och man satt och jämförde med varandra internt i laget under spelets gång. Annars är det som vilken omgång som helst. I den nya plattformen hade man hoppats att det skulle bli som Svenska Spel gjort reklam för, en mordernare och mera upplevelser. Istället har de skapat en plattform som känns statlig och mossig! Den är ju inte ens anpassad för iPads! Att de inte ens svarar tyder på att det är konsulter som numera är anställda och de har inte fått en kravspec på det ännu. Tydligen så drevs Livetipset.se tillsammans med en annan firma, men hur svårt skall det vara och skapa en egen liknade sida? Tyvärr kan denna miss att ta bort Livetipset bli Tips-SM:et fall! Om detta forum någon gång läses av Svenska Spel, så får vi hoppas att de återupplivar Livetipset.se!

  Magnus Möllerström
 • Nu har det snart gått en månad, arbetsbelastningen verkar heta duga på Svenska Spel...

  Daniel Nilsson
 • Hallå? Var är livetipsfunktionen?

  Klas
 • Idag (igår) sätter Premier League säsongen 2017/18 igång.Hade hoppats kunna spela livetips med ca 10 kompisar.....som vi gjort många år förut. Tyvärr har funktionen inte kommit igång på "nya plattformen" änn.....o frågan är om den någonsin gör. Nu vet jag att ni (Svenska Spel) inte är så intresserade av att vara vidare vinstdrivande, men är övertygad om att ni fått in ytterligare en fin slant om ni kunnat erbjuda en tjänst liknande gamla  "livetipset".Håller tummarna för att ni kör igång detta snart. Calle
  Calle Ohlsson
 • Du förväntar dig väl inte att få ett svar från Svenska Spel här, Calle? Då lär du bli gruvligt besviken.
  Daniel Nilsson
 • Vill också ha tillbaka livetips funktionen
  Är detta något som Svenskaspel kan tänkas införa igen, tack!

  Christian
 • Vi saknar oxå livetipset!!
  Patrick

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.