Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Målservice i realtid

Hej,

Då jag följer stryktips- och europatipsmatcherna i målservice i realtid så undrar jag var denna funktion finns i den nya sajten? Jag tycket det är så roligt att följa alla "blinkhändelser" och se alla matcher samtidigt på ett överskådligt sätt.

Anette.

Anette Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Anette,
  Vi har på nya sajten en avdelning som heter Sportservice där man kan se resultat på alla spelbara objekt under dagen, samt att man kan gå tillbaka i tiden för att kolla t.ex. gårdagens resultat.
  Du hittar den nya Sportservicen här:
  https://www.svenskaspel.se/sportservice/idag

  Om du har lagt ett spel på t.ex. Stryktipset kan du alltid liverätta ditt spel under Mina spel, sen klickar du dig in på den kupongen du vill se aktuell liverättning av.

  Hoppas att jag uppfattade din fråga korrekt, annars får du gärna höra av dig igen!

  Fredrik Reinholdz Kanalutvecklare
 • Kan man i "målservice i realtid" se enbart stryktipsmatcherna (som man kunde i gamla sajten) utanför "Mina sidor"? Tänker på om man köpt andelar på stryktipset som då inte finns på "Mina sidor".

  Åke S.
 • Hej Åke,
  Vet inte om det är exakt det du menar, men under Sportservice finns realtidsuppdaterad målservice från de flesta fotbolls- och hockeyligorna.

  Fredrik Reinholdz Kanalutvecklare
 • Enklaste sättet att se "målservice i realtid" för enbart stryktipsmatcherna (utan att man har ett eget registrerat system) är väl att gå till liverattning.se och under 1x2 välja valfritt system som någon annan laddat upp.

  Miraculix

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy