Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Mina spel / Historik

Fråga: Hur gör man för att slippa gå in uppe till vänster och scrolla ner i listan av mina avgjorda spel för gamla spel som man vill kolla upp? Nu laddas hela sidan om och man tappar navigeringen vilket gör det näst intill omöjligt och väldigt frustrerande att kolla upp fler än ett par gamla spel, det går inte heller att gå tillbaks till menyn via webläsarens historik utan man hamnar istället på startsidan. Inte direkt användarvänligt... Enda alternativet för mig just nu för att behålla menyn "Mina Spel" är att öppna upp spelen i separata tabbar i webläsaren... :

Förslag: Öppna resp. spelkupong på höger sida, frys menyerna och markera tydligt i listan av spel vilket spel man kollar på just nu (det är enormt frustrerande när man har spel av samma typ/insats) och varför är en 2 veckors kenorad uppdelad i 14 separata spel, känns bara rörigt. Själv hade jag föredragit en enkel lista där man kunde sortera spelen efter typ etc och via en popup eller ännu hellre en fast panel få upp ytterligare information om resp. spel.

Niclas Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Niclas,
  Tack för din feedback och dina konstruktiva förslag.

  Håller med om att det finns ett behov av att kunna sortera sina avgjorda spel på ett bättre sätt. Bra förslag om att de ska visas till höger precis som det fungerar när man ska lägga tips etc.

  Ska undersöka om detta är något vi kan komma att göra i närtid.

  Fredrik Reinholdz Kanalutvecklare
 • varför fungerar ej mitt spelkort?
  inger romlin

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.