Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Nya Oddset Matchen

Nu fyller vi på Oddsetportföljen i mobil och surfplatta så även Oddset Matchen finns för dig som har koll på sporten.
Pricka in rätt resultat i en match hela vägen fram till spelstopp och följ sedan resultatet med spänning i vår live match tracker.

Testa nya Oddset Matchen för mobil och surfplatta här!
https://svenskaspel.se/?pageid=/ovrigt/utvblogm...

Fredrik Reinholdz Kanalutvecklare Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Testet avklarat inför kvällens match i Paris. Allt fungerade perfekt i Nya Oddset Matchen via mobilen som har saknats. Slut på kontot men även inloggningen och överföring gick väldigt smidigt som vanligt!

  Bosse Westin
 • Kanske är korkad men var syns oddsen? Procenten är ointressanta för mig.

  Astle
 • Härligt!!! Äntligen oddset matchen!! Ja spelar mest på handboll för där blir Goa odds nästan alltid!! Testar ett spel i morgon så får ja se hur de funkar!!

  Bengt ek
 • När man klickar på aktuell match och ser val av siffror så finns en pil uppe till höger om text MATCHEN där finns Odds och lite andra menyval.

  Bosse Westin
 • Hej alla!
  Kul att ni hittat till nya Oddset Matchen och att ni tagit er tid att återkoppla till oss, vi uppskattar det mycket!

  @Astle. Håller med om att oddsen är intressanta för spelet och att det borde vara tydligare i mobilen. Jag tar detta vidare med våra utvecklare så får vi se om vi kan förtydliga det på nåt bra sätt.

  Fredrik Reinholdz Kanalutvecklare
 • Dagens handbollsspel lagda!! Enkelt o bra, men.....jag saknar att man inte kan se ev odds på dom spel man lägger, asså oddset just när man spelar........

  Bengt ek
 • Hej Bengt!
  Har själv aldrig lagt ett Matchenspel på handboll, måste prova det!

  Håller med om att det inte är så tydligt hur man hittar oddsen på Matchen, men kolla bifogad bild här för att hitta till oddsen.
  Tar med mig synpunkterna till våra utvecklare.

  Bifogad fil:
  https://kundo.se/site_media/attachment/forum_10...

  Bifogad fil:
  https://kundo.se/site_media/attachment/forum_10...

  Fredrik Reinholdz Kanalutvecklare
 • Jo de vet jag, men det är ju bara några få odds som visas.....och där finns sällan några odds över 100ggr å på handbollen e ju faktiskt oddset oftast ÖVER 100ggr, så de e ju dom som man e intresserad av....ska väl 'inte svära i kyrkan'....men tex på ATG, som dagens dubbel tex, där kan man alltid se vad olika kombinationer står i för odds. Borde gå att se alla oddsen här oxå, på datorn kan jag ju se alla oddsen!

  Bengt ek
 • Missar jag något? Tjänsten blir helt ointressant för mig med procentsatser istället för oddsen.

  Peter
 • Hej alla!
  Jag håller med om att det känns lite otydligt vad gäller att oddsen inte syns direkt.

  Har ni något förslag på hur ni skulle vilja att oddsen presenteras i Matchen?
  Vi tar tacksamt emot era förslag så ska jag se om vi kan hitta en smart lösning.

  Fredrik Reinholdz Kanalutvecklare
 • Hej igen!! Ja som jag skrev så vill man ju veta vilket odds spelet man gör står i..... Spelar jag tex handboll systemspel, hemmalaget33 o 34, bortalaget 30 o 31, de blir 4 kombinationer, skylle det stå följande: 33-30 odds 275,5............................... 33-31 odds 221,0............................... 34-30 odds 387,6............................... 34-31 odds 456,7............................... Borde gå även på mobilen

  Bengt ek
 • Hej igen!
  Förstår principen, men vill du att oddsen ska synas från början eller bara för de kombinationer du väljer?

  Observera också att oddsen är rörliga, dvs. de kan ändras ända fram till spelstopp. Det finns alltså chans att du får ett annat odds än det som presenteras när du lägger ditt spel.
  Vill man trots det veta vad oddset är vid det tillfället man spelar?

  Eller finns det ett annat sätt man skulle kunna presentera det på?

  Fredrik Reinholdz Kanalutvecklare
 • Ja precis!! Vad oddset e på det man spelar å just då, självklart fattar jag att det ändrar sig hela tiden

  Bengt ek
 • Jag är hittills bara positiv till denna nya sida/app

  Åsa
 • Aha. Nu hittade jag dem. Men där kan de ju inte gömmas. Startvyn ska ju vara med odds, precis som på webben, och lika många. När man väl hittar valet så verkar antalet som visas nedbantat.
  Jag som användare vill inte behöva tänka annorlunda beroende på vilken device jag använder.

  Peter
 • Hej!
  Tack för att ni provar Oddset Matchen och lämnar så mycket värdefull feedback. Jag märker att just tillgången till relevant odds är huvudtemat i diskussionen, så därför har jag initierat detta i vårt utvecklingsteam för att reda ut hur vi kan göra det bättre som ni beskriver.
  Vi har nu även släppt ut Oddset Matchen till övriga spelare för att de kan spela det i mobil och tablet.
  Fortsätt gärna att berätta vad ni saknar och vad som fungerar bra, så bearbetar vi det rullande, - era tankar och idéer är viktiga för oss!

  Björn Flodman Kanalutvecklare
 • Funka super! Bara till att lära sig menyn smile

  Jessica
 • Jag tycker som många andra att det är viktigt att få en uppfattning
  om preliminärt odds på de resultat jag spelar. Kan välja andra
  kombinationer om prelodds är för lågt på det jag först tänkte.

  För övrigt så tycker jag att det var enkelt och tydligt vilket gör
  det lätt och snabbt att göra ett vad.

  Lars B
 • Procentfördelningen är ointressant ni borde lägga in samma som på datorn, odds och spel på samma sida.
  Se bild: Här ska jag som spelare kunna klicka på resultatet jag vill spela sen satsa, enkelt och smidigt.

  Bifogad fil:
  https://kundo.se/site_media/attachment/forum_10...

  martin olsson
 • Tror det kan vara vettigt att skriva till en beskrivande text för vad vissa variabler är som preseenteras. Exempelvis snittmål per match, för en ovan spelare tror jag att detta kan vara svårt att förstå. Så vitt jag vet brukar även alla era spel efterlikna kupongerna som finns i butik, nu spelar jag i matchen speciellt ofta, men varför presenteras möjligheten till att exempelvis välja 17mål på astonvilla mot Arsenal idag? Vet inte om det är medvetet , men i mina ögon ser det lite märkligt ut.

  Marcus
 • Hej!
  Tack för exemplet Martin, det var en bra idé att välja spel direkt från listan. Det gör ju att man snabbt hittar de oddskombinationer man tycker är intressanta och kan spela enkelt.

  Bra att du säger att det inte alltid är begripligt med alla symboler betyder Marcus, det är lätt att vi blir hemmablinda. Tycker du att det skall stå texter direkt i kupongen, eller räcker det med en hjälpsida med förklarande text som man enkelt kan läsa om man vill veta vad olika variabler betyder?
  Vi gör inte alltid kupongerna på mobil eller dator likadana som hos våra ombud och det hänger många gånger ihop med hur man bäst får ihop tjänster och funktioner på ett enkelt och bra sätt.

  Björn Flodman Kanalutvecklare
 • Jag tycker att det bästa borde vara att skriva det direkt, annars blir det ännu ett moment för användaren att försöka navigera sig till. Lättare att presentera detta direkt

  Marcus
 • Tack Marcus, jag tar med mig det!

  Björn Flodman Kanalutvecklare
 • Hej allihopa!
  Vi har gjort lite justeringar på designen så att det ska vara enklare att se målsnitt och form på Matchen.
  Vi har också gått tillbaka till ritbordet vad gäller att presentera oddsen direkt istället för att låta dem ligga under menyn. Just nu har vi mycket annat som kommer att gå före så jag kan dessvärre ge något estimat för när vi kan presentera en ny vy för oddsen på Matchen, men när vi närmar oss återkommer jag.
  Hör gärna av er om det är något annat ni vill att vi tar med oss.

  Tack för all hjälp!

  Bifogad fil:
  http://tycktill.svenskaspel.se/site_media/attac...

  Fredrik Reinholdz Kanalutvecklare
 • Först och främst, kanon att Oddset Matchen nu finns i mobilen också, detta har jag sett fram emot på länge! Nu till åsikterna....

  Absolut viktigast:

  1. Visa odds för alla spelade resultat. På gamla sajten visas de 150 eller nåt mest spelade resultaten. På ny sajten visas de 15 mest spelade resultaten för hemma/kryss/bortaseger. Kanske är OK för fotboll, men INTE OK för bandy, ishockey och handboll. Då namnet på detta spel är ODDSET Matchen och inte LOTTO Matchen så torde det vara uppenbart att aktuella odds är en väsentlig information för spelarna. Om man inte alltid vill visa dessa (somliga kanske tycker det är för mycket information) borde det vara möjligt att ha en knapp "visa alla" eller nåt. Rimligtvis borde det inte vara en stor grej att ändra gränsen "15 mest spelade resultat" till t.ex. "999 mest spelade resultat" (så får man med alla handbollsresultat också, så blir det åtminstone någon förbättring) Att kunna hitta odds för alla kombinationer i ett poolspel som detta borde vara självklart och ha högsta prio att göras INNAN gamla sajten stängs ner. För att förtydliga bifogar jag en bild där jag jämför oddsinformationen som kommer från gamla och nya sajten.

  Bifogad fil:
  http://tycktill.svenskaspel.se/site_media/attac...

  Miraculix
  1. Visa odds i realtid (eller med max några sekunders fördröjning). Som ni säger i ett tidigare inlägg så kan oddsen som visas, i och med att de är rörliga, ändras fram till spelstopp. I själva verket kan det vara rätt tvära kast dom sista tio minuterna innan spelstopp. Då blir det extra viktigt att oddsen (och omsättningen) som visas är så aktuella som möjligt och inte visas med en fördröjning på flera minuter som är fallet nu. Visa alltid senaste odds i realtid. Om ni absolut vill skicka en förberedd fil vid varje enskilt anrop i stället för att läsa från databasen så skapa om den filen efter varje lagt spel, eller åtminstone var 3:e sekund eller nåt. Och visa tydligt i bilden (med sekundnoggrannhet) vilken tidpunkt oddsen (och omsättningen) avser. Detta måste vara högsta prio att få till (Näst efter att det faktiskt visas odds över huvud taget).
  Miraculix
 • Saker med mindre prio:

  1. När man har lagt ett spel kommer man till listan över matcher. Jag vill vara kvar i samma bild för att ev. kunna lägga ytterligare ett spel på samma match. (samma här som i punkt 1, i fotboll kanske det är OK att kunna lägga endast ett spel, men för bandy/hockey/handboll kan det vara önskvärt att kunna lägga flera separata spel efter varandra)

  2. Alldeles för många klick för att lägga ett spel.... 5 stycken klick totalt räknar jag det till, efter att jag fyllt i vad jag vill spela (inklusive att klicka bort bekräftelserutan efter att spelet lagts)

  Max 2 borde behövas om man lägger vanligaste insatserna, lägg snabbval för de vanliga insatserna, och sedan en dialogruta för att bekräfta valet, bekräftelsen som kommer efter att spelet lagts kan visas som text i bilden utan att behöva klickas bort. Det är stressigt som det är när man vill lägga alla sina spel på kort tid. (Eller möjligen skippa bekräftelserutan innan spelet läggs, visa i stället det lagda spelet så man direkt kan annullera om det blivit fel. Då är vi nere på ett klick)

  1. Att direkt från listan där man ser oddsen även kunna lägga sitt spel, som någon ovan har föreslagit, vore kanon.

  2. Skulle önska att omsättningen syns direkt i bilden eller tillsammans med oddsinformationen.

  Miraculix
 • Det var väldigt var konstig numreringen blev.... skall givetvis vara 1-8

  Miraculix
 • Precis som Miraculic säger, alldeles för få resultat har odds nu samt många klick för att skicka iväg ett spel.

  Kim
 • Börjar vara länge sedan nu. Inga åtgärder? Inte ens planerade?

  -bara en liten del odds/resultat visas mot vad innan
  -fördröjningen på odds ibland nära en kvart
  -många extra tryckningar mot gamla sidan

  Kim
 • http://i.imgur.com/5KTZsQH.png

  Sista minuten innan spelstopp idag har inte oddsen uppdaterats på 10 minuter

  Det har iaf fått mig att avstå matchen spelande utom för objekt med extrem stor omsättning.

  Kim

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.