Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Spela Enkelrader

Även jag saknar enkelrader (alltså att kunnna fylla i fler än en enkelrad åt gången innan man skickar). Har kollat runt litet på forumet och det verkar vara ett ganska vanligt önskemål, som absolut måste fixas innan ni stänger den gamla sajten.

Jag tror det är ganska vanligt att folk sätter ihop egna reducerade system som man matar in, och att då behöva skicka en rad åt gången tar alldeles för lång tid.

Miraculix Rapportera olämpligt innehåll
Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Hej,

  Att spela många enkelrader samtidigt är än så länge inte möjligt i nya sajten. Vi har fått som du säger synpunkter på det sedan tidigare och kommer lyfta in det i vår backlog att hantera framöver. Tyvärr kommer det dock inte vara möjligt under en period efter vi släckt gamla sajten, men det går fortfarande att göra hos våra ombud.

  Svenska Spel Kanalutvecklare
 • Hej,

  Möjlighet att skriva ut flera Enkelrader samtidigt innan man skickar in kupongen borde vara en självklarhet att fixa innan man stänger ner den gamla sajten. Det är ju detta som varit det bästa med den gamla sidan tycker jag eftersom jag aldrig tittar på matcherna direkt utan spelar system som bygger på statistik. Kör jag ett system med 60 enkelrader idag så blir det 5 kuponger. Med den nya sajten så blir det 60 kuponger. Man vill ju göra det via nätet också inte behöva springa ner till ett tips ombud. Om man inte fixar detta innan den nya sajten tas i drift ser jag det som en klar försämring för en del av oss spelare.

  //Andy

  Andy
 • Hej!
  Tyvärr kan vi inte ha den gamla sajten igång när vi väl flyttar över de återstående delarna till nya plattformen, vilket innebär att det under en period inte går att lämna in enkelrader lika smidigt som tidigare.
  Givetvis är vi medvetna om det och hoppas kunna åtgärda det framöver, precis som andra funktioner som varit uppskattade och nya saker som många efterfrågar.
  Vi hoppas ändå att du gillar den nya sajten och dess funktioner och har tålamod med att vi ständigt förbättrar den.

  Uppdatering:
  Du kommer fortfarande kunna lämna in enkelrader via det som idag kallas "egna rader" (https://svenskaspel.se/?pageid=/sport/egnarader). Det kommer släppas inom kort på vår nya sajt med namnet "externa systemspel".

  Här läser du mer om detta och vilka program vi stödjer:
  https://svenskaspel.se/?pageid=/support/informa...

  Med dessa program kan du göra många bra spelvarianter som är baserade på just enkelrader som bas. Utöver det finns ju även möjligheten att lämna in rader till våra spelombud.

  Björn Flodman Kanalutvecklare
 • Det är för många klick. Jag spelar ofta 3-4 system på 32 rader eller så.. på Topptipset alltså. På gamla sidan låg den senast spelade kupongen kvar. Så det var lättare att komma ihåg vad man spelat å bara ändra några tecken å lämna in igen.

  Nu skickas man ut från kupongen å måste klicka in igen å kommer till en tom kupong..

  Sen tror jag att de ovan menar att spela enkelrader, inte "egna rader" egna rader har ju aldrig fungerat på Topptipset och Powerplay. På topptipset har man däremot kunna skapa ett system på 100 rader i ett program å sen knappa in enkelraderna manuellt, men sidan tillät då att man fick fram 7 kuponger på en gång så man kunde fylla i 7 rader innan man lämnade in..

  Stefan
 • Tack Stefan för din input. Jag förstår att det blir många klick och vi känner till problemet. Tyvärr kommer det under en period att vara krångligare att lämna in enkelrader, eftersom det inte är möjligt att lämna flera rader samtidigt.
  Jag hoppas vi löser det framöver.

  Björn Flodman Kanalutvecklare
 • Kör Win 10 PRO - kan inte spela överhuvudtaget i den nya sajten och den gamla sajten kommer jag inte åt - trots att den ska gälla hela Januari.

  En kompis som kör Win 10 HOME har inga problem att köra gamla sajten så nu blir det tyvärr slutspelat för mig efter 10 års tippande - 3 ggr/vecka.

  Lars Fahlberg - 100lacro@telia.com

  Lars Fahlberg
 • JAG UNDRAR VILKET ÅRTAL ENKELRADER INFÖRS MAN MÅSTE JU TÄNKA INNAN MAN HITTAR PÅ NÅGOT NYTT OCH DET HAR NI TYDLIGEN INTE GJORT

  hans post
 • Ja du Hans Post. Vad gör man - vad säger man när det nu klart har visat sig att inte ens strategerna förstår vad vi trogna tippare begriper. Den gamla sajten skulle ju gälla t.o.m 31 januari. Men när man nu öppnar gamla sajten - som innehåller precis det vi tippare vill ha - så länkas man med automatik till nya sajten. Det är redan nu en ofattbar oreda som vi tippare inte bara kan "klaga" på - men utan gensvar.

  Naturligtvis så ska den gamla sajten gälla till dess den nya godkänns av oss tippare. Men nu blir vi totalt överkörda. Men vad som kommer att hända den 1 februari när "den stora massan" upptäcker vad som gäller - det vet bara han där uppe. SS startar upp en - för oss tippare - totalt ofullständig sajt där många många inte kan tippa som dom är vana vid. Att helt ta bort enkelrader och säga att dom eventuellt kommer tillbaka någon gång är lindrigt sagt BEDRÖVLIGT!! och ett förakt mot oss tippare

  Lars Fahlberg
 • Den nya sidan är ju så sjukt dålig, saknar också enkelrader på stryktipset, saknar även sortera funktionen, nu finns det rätta alla, jag vill att det finns en funktion som heter Vinster. Nu kan man rätta sin lottokupong å få rätta nummer i dragningsordning!!!, vem bryr sig, bara rätta raden man är intresserad av.Att presentera en ny sida som ni gör innan den är klar är oansvarigt, ni bryr er inte det minsta om spelarna.

  Erik Lundström
 • Hur får jag enkelt tag i mina 12 stryktipsrader som jag spelat i tio-vekorsperioder under många år, skriva av och gå till ett ombud med?
  mvh
  Kjell

  Kjell Ekholm
 • Hej,

  Nu äntligen är det på gång. Jag vet att ni har väntat och väntat men nu är det nära.

  http://blogg.svenskaspel.se/enkelrader-for-tipsen/

  Svenska Spel Kanalutvecklare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.